Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Κώστας Σπανός: «Δεσμεύομαι ότι οι τοπικές κοινότητες θα έχουν ουσιαστικό ρόλο»


Κώστας Σπανός: «Δεσμεύομαι ότι οι τοπικές κοινότητες θα έχουν ουσιαστικό ρόλο»



Σε δελτίο τύπου από το γραφείο του υποψήφιου δημάρχου Σικυωνίων κ. Κ. Σπανού αναφέρεται: «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένας πρώτος κύκλος συναντήσεων του αυριανού Δημάρχου Σικυωνίων Κώστα Σπανού  και του συνδυασμού «ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ» σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας. Στις ανωτέρω συναντήσεις – επισκέψεις ο Κώστας Σπανός ενημερώθηκε για τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων και τα βίωσε από κοντά.
Έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους οι οποίοι σε φιλικό επίπεδο του έθεσαν όχι μόνο τα ζητήματα του τόπου τους αλλά και τον ορίζοντα ανάπτυξης του άμεσου μέλλοντος. Σε κλίμα συνεργασίας και διαλόγου έθεσαν τις βάσεις για τη Σικυωνία του αύριο, μια Σικυωνία που δεν κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, αλλά την δανειστήκαμε από τα παιδιά μας.
Εκτός των άλλων δεσμεύτηκε ότι την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών οι τοπικές κοινότητες και οι εκπρόσωποί τους θα έχουν ουσιαστικό και όχι τυπικό ρόλο, πράγμα δεν που συμβαίνει μέχρι σήμερα. Ανέφερε ότι θα εκχωρηθούν οι αρμοδιότητες που ο νόμος ορίζει καθώς και η εκτέλεση μικρών έργων και παρεμβάσεων κάθε τοπικής κοινότητας από τους ίδιους τους τοπικούς εκπροσώπους, όπως αυτοί εκλεγούν από την λαϊκή ετυμηγορία.
Όλοι μαζί με ισχυρή θέληση μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα ταλανίζουν την καθημερινότητά μας.
Θα  συνεχίσουμε να διεκδικούμε ισότιμη μεταχείριση όλων των γεωγραφικών ζωνών του Δήμου μας και να διασφαλίσουμε ισόρροπη ανάπτυξη.
Η δύναμή μας πηγάζει από την θέλησή σας για αλλαγή. Η εμπιστοσύνη σας είναι πλέον φανερή. Μπορούμε να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ για να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.