Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Το δημοσίευσε ο Θεόδωρος Ζάρκος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σικυωνίων


Το δημοσίευσε ο Θεόδωρος Ζάρκος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σικυωνίων
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ( ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΣ )









ΛΙΜΝΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ : Δημοσίευμα 2ο 


…Και ενώ η απραξία από τον Δήμο μας καλά κρατεί , έρχεται η Τράπεζα Πειραιώς με τα στελέχη της και συγκεκριμένα την Διευθύντριά της και με συνεργασία ορισμένων κατοίκων , κάνει πρόταση προσωρινής αξιοποίησης από τον Δήμο, της Λίμνης Στυμφαλίας :
Να κάνουν έναν Διάδρομο από πέτρα ή ξύλο και να τοποθετήσουν βάρκες εκεί προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν έναντι μικρής αμοιβής ( περίπου 2 Ευρώ ) να κάνουν βαρκάδα στη Λίμνη και να συνδυάζουν έτσι την επίσκεψή τους στο Μουσείο και στα αρχαία .( τα έσοδα όλα θα τα καρπώνεται ο Δήμος Και θα μπορεί έτσι να δημιουργήσει και 2 τουλάχιστον θέσεις εργασίας για τους υπευθύνους των βαρκών )
Τα βήματα ? πολύ απλά και λιτά ! μια τσάπα του Δήμου θα δημιουργήσει έναν ρηχό διάδρομο, ίσα για να περνά η βάρκα από την άκρη της Λίμνης και να προχωρεί προς τα μέσα . Το μεγάλο πρόβλημα εστιάζεται στα άκρα της Λίμνης , τα καλάμια αλλά και το αρχικά εντελώς ρηχό των άκρων της, μετά από 50 πόντους οι βάρκες προχωρούν κανονικά!
Κε Σταματόπουλε λύσεις υπάρχουν !! Θέληση και όρεξη για δουλειά από μέρους σας δεν υπάρχει !!!
Νίκος Καζαντζάκης: "ο λαός δε σώζεται, σώζει" !!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ 18η ΜΑΙΟΥ ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ … ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ !!!
Να κάνουν έναν Διάδρομο από πέτρα ή ξύλο και να τοποθετήσουν βάρκες εκεί προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν έναντι μικρής αμοιβής ( περίπου 2 Ευρώ ) να κάνουν βαρκάδα στη Λίμνη και να συνδυάζουν έτσι την επίσκεψή τους στο Μουσείο και στα αρχαία .( τα έσοδα όλα θα τα καρπώνεται ο Δήμος Και θα μπορεί έτσι να δημιουργήσει και 2 τουλάχιστον θέσεις εργασίας για τους υπευθύνους των βαρκών ) Τα βήματα ? πολύ απλά και λιτά ! μια τσάπα του Δήμου θα δημιουργήσει έναν ρηχό διάδρομο, ίσα για να περνά η βάρκα από την άκρη της Λίμνης και να προχωρεί προς τα μέσα . Το μεγάλο πρόβλημα εστιάζεται στα άκρα της Λίμνης , τα καλάμια αλλά και το αρχικά εντελώς ρηχό των άκρων της, μετά από 50 πόντους οι βάρκες προχωρούν κανονικά!Κε Σταματόπουλε λύσεις υπάρχουν !! Θέληση και όρεξη για δουλειά από μέρους σας δεν υπάρχει !!! Νίκος Καζαντζάκης: "ο λαός δε σώζεται, σώζει" !! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ 18η ΜΑΙΟΥ ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ … ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ !!!

1 σχόλιο:

  1. Έχει πανικοβληθεί ο Σταματόπουλος και με κάθε τρόπο προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
    Θερμό επεισόδιο στο Κιάτο - Δέχτηκε επίθεση ο Σπύρος Σταματόπουλος
    γράφουν τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
    Η ουσία είναι ότι τον γιουχάρισαν , και καλά του έκαναν, γιατί μετά από τέσσερα χρόνια έμαθε που είναι το Κάτω Διμηνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.