Σάββατο 10 Μαΐου 2014


Αγαπητέ,σας κάνω μια ερώτηση και δεν απαντάτε.γραφετε συνεχώς ανυπόστατα γεγονότα,βρωμιζετε την αρχική μας σελίδα,υβρίζετε και κατηγορείτε επανειλημμένα τον δήμαρχο κύριο Σπύρος Σταματόπουλοςπροφανώς για προσωπικό όφελος και παρόλα αυτά ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ να μας αποκαλύψετε το ονοματάκι σας.γελάει ο κόσμος μαζι σας.ηρθε η ωρα να το αντιληφθείτε και να σταματήσετε την γελοία λασπολογία.


Κυρία Agatha Panou

Μας κατηγορείτε ότι υβρίζουμε και κατηγορούμε τον δήμαρχο κ. Σπύρο Σταματόπουλο.
Μας κατηγορείτε ότι δεν απαντάμε και λασπολογούμε και ότι βρομίζουμε την αρχική μας σελίδα.
Σας πληροφορώ ότι δεν είμαστε on line για μια άμεση απάντηση, σας πληροφορώ ότι ποτέ δεν πήραμε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο στην διεύθυνση  kiato.press@gmail.com  που αναγράφετε στην κορυφή όλων τον αναρτήσεων, σας πληροφορώ ότι σχόλια και θέματα για ανάρτηση στέλνονται στην παραπάνω διεύθυνση από συνδυασμούς και αναγνώστες και αναρτώνται.
Θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποια θέματα σας ενόχλησαν για την αποκατάσταση τις αλήθειας και εάν λασπολογούμε να ζητήσουμε συγγνώμη, γιατί εμείς δεν δημοσιογραφούμε, δεν διαφημίζουμε, δεν έχουμε κανένα οικονομικό ή προσωπικό όφελος για αυτό και ήμαστε ανώνυμοι. 

Εάν δημοσιεύαμε την παρακάτω στατιστική ανάλυση που έχει σχέση με την  πραγματοποίηση της πτυχιακής εργασίας μας και το ποσοστό που θα πάρει ο συνδυασμός σας την πρώτη Κυριακή των εκλογών θα μας ψάχνατε με ένα πιστόλι στο χέρι;

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η στατιστική ανάλυση δεδομένων αποτελεί ένα από τα βασικότερα κομμάτια μιας πτυχιακής ή διπλωματικής εργασίας και διδακτορικής διατριβής, η σωστή στατιστική ανάλυση δεδομένων που έχουν συνταχθεί ως μέρος των εργασιών αυτών, η σωστή ερμηνεία των αποτελεσμάτων λοιπόν είναι αυτή που μας επιτρέπει την εξαγωγή σωστών συμπερασμάτων. .
Στην εποχή της "πληροφορίας" και της "ψηφιακής τεχνολογίας", οι στατιστικές αναλύσεις χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο επιχειρώντας να εξάγουν γνώση από εμπειρικά δεδομένα-παρατηρήσεις. H Στατιστική καλείται να δώσει απάντηση σε ερευνητικά ερωτήματα, καθώς και να ελέγξει την ορθότητα επιστημονικών θεωριών και υποθέσεων.
Αναλύοντας στατιστικά στοιχεία από διαφορετικές αναρτήσεις που κάθε site ή blog (Statistics Blogs) διαθέτουν καταλήγουμε σε συμπεράσματα με περιθώριο λάθους 8-11%.

Σε ανάρτηση την 30/04/14 με θέμα τα ψηφοδέλτια και τον δυο συνδυασμών

Το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Σταματόπουλου  http://kiato-press.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7665.html

Και το ψηφοδέλτιο του Κώστα Σπανού  http://kiato-press.blogspot.gr/2014/04/blog-post_411.html

Αναλύοντας τα στατιστικά από τα κλικ, από μοναδικούς επισκέπτες, και όχι πολλαπλά κλικ από τον ίδιο χρήστη, κάθε υπολογιστής έχει την δική του ταυτότητα, από τις παραπάνω λοιπόν αναρτήσεις καταλήξαμε στο αποτέλεσμα από την εκλογική αναμέτρηση την πρώτη Κυριακή.
Υποθέτω ότι δεν θα ήταν πρέπον να γίνει δημοσίευση του αποτελέσματος της  έρευνας για ευνόητους λόγους.

Καλή επιτυχία στον συνδυασμό σας και μην αγχώνεστε κάνη κακό στην υγεία.


KIATO PRESS TEAM

2 σχόλια:

  1. Καλά αφού αυτό που έγραφε δεν το είχε τελειώσει, γιατί έγραψε ότι δεν απαντάς???
    Τέλος πάντων το ποσοστό γιατί δεν το γράφεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρέπει να ήταν για εσάς το σχόλιο αλά για τον Kavosnews.gr και με θέμα

    Το μπαξίσι το ξέρετε κύριε Σπανέ ή πάνε να σας πιάσουν Κώτσο;
    Ή
    Ο υποψήφιος ἐλάλησεν και ο Φώτης δια – λάλησεν:»Διάβολος ο Κώστας Σπανός»

    Αυτό είναι υψηλότατο επίπεδο κυρία Πάνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.