Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ενημερωτικό δελτίο του συλλόγου τοξοβολίας «ΤΕΥΚΡΟΣ»

Ενημερωτικό δελτίο του συλλόγου τοξοβολίας «ΤΕΥΚΡΟΣ»
Από τον σύλλογο Ολυμπιακών Αθλημάτων  Σικυώνος «ΤΕΥΚΡΟΣ» αναφέρεται σε δελτίο τύπου: «Ο Σύλλογος Ολυμπιακών Αθλημάτων Σικυώνος  Σ.Ο.Α.Σ. ΤΕΥΚΡΟΣ  ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2014 από μία ομάδα Κορινθίων φίλων και αθλητών της τοξοβολίας και προς το παρόν δραστηριοποιείται μόνο στο άθλημα αυτό.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να  κάνουμε στην επίσημη προπονήτρια του Σ.Ο.Α. ΑΣΟΕΕ  κα Σοφία Σκανδάλη, η οποία ως μόνιμη κάτοικος του νομού μας , βοήθησε στα πρώτα του βήματα το σωματείο μας προσφέροντας ανιδιοτελώς την πολύτιμη εμπειρία της και τις γνώσεις της .
Ο  Σύλλογός μας έλαβε μέρος για πρώτη φορά στον αγώνα τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που διοργανώθηκε στο Βέλο Κορινθίας στις 3 και 4 Μαΐου με συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα, και  κατέκτησε πολλά μετάλλια και διακρίσεις στις αγωνιστικές κατηγορίες.
Οι προπονήσεις του Σ.Ο.Α.Σ. ΤΕΥΚΡΟΣ σε κλειστό χώρο γίνονται στις πρώην αποθήκες ΑΣΟ στο Κιάτο και σε ανοιχτό χώρο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΛΟΠΑ Κιάτου, τα οποία μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος Σικυωνίων ,κύριος συμπαραστάτης στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι αθλητές μας και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.
Οι ημέρες των προπονήσεων είναι Παρασκευή –Σάββατο –Κυριακή  και απευθύνονται σε όλους όσοι αγαπούν το άθλημα της τοξοβολίας, ανεξαρτήτου ηλικίας. Ο εξοπλισμός του αθλητή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων της τοξοβολίας παρέχεται δωρεάν από το σύλλογό μας , δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν αυτό το ιδιαίτερο άθλημα, το οποίο χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερα σωματικά προσόντα εξασκεί την αυτοπειθαρχία και διδάσκει την αυτοσυγκέντρωση στον αθλητή…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.