Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Επαγγελματίες που σχετίζονται με τον κλάδο του τουρισμού στην Κορινθία συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση στο Alkyon Resort Hotel!

Επαγγελματίες που σχετίζονται με τον κλάδο του τουρισμού στην Κορινθία συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση στο Alkyon Resort Hotel!


Σχεδόν 50 επαγγελματίες που σχετίζονται (άμεσα ή έμμεσα) με τον κλάδο του τουρισμού στην Κορινθία συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση δικτύωσης μεταξύ των ξενοδόχων & των παρόχων δραστηριοτήτων & "εμπειριών" που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Alkyon Resort Hotel! Δεδομένου ότι η πρωτοβουλία που πήραμε με τη Daphne Mavrommati είναι "από τα κάτω", είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνάντησα ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν ενεργά (από τον πολύτιμο χρόνο τους) σε αυτό το συμμετοχικό project, ώστε με την κατάλληλη στρατηγική, την οργάνωση, το win/win κλίμα συνεργασίας να πετυχαίνουμε μικρά, αλλά σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των θεματικών μορφών τουρισμού στην Κορινθία! Το πιο σημαντικό από όλα βέβαια για μένα ήταν ότι είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε, να γνωριστούμε & να επικοινωνήσουμε 50 άνθρωποι από την περιοχή που εμπλέκονται με τον τουρισμό. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για το μεταξύ μας χτίσιμο σχέσεων κ δεσμών εμπιστοσύνης & συνεργασίας, και η απαραίτητα "μαγιά" για ότι ενδιαφέρον συν-δημιουργήσουμε! Προχωράμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.