Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Γιάννης Μιχελάκης. Εντολή στους δήμους όλης της χώρας να προχωρήσουν άμεσα σε έργα βελτίωσης των παιδικών χαρών.

Εντολή στους δήμους όλης της χώρας να προχωρήσουν άμεσα σε έργα βελτίωσης των παιδικών χαρών μέχρι τις 30 Ιουνίου έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.
Όπως αναφέρεται στην επιστολή του κ. Μιχελάκη «οι δήμοι οφείλουν να προχωρήσουν στις απαιτούμενες παρεμβάσεις προκειμένου οι υφιστάμενες παιδικές χαρές να προσαρμοστούν στις προδιαγραφές και να προμηθευτούν το ειδικό σύστημα πιστοποίησης».
Το ΥΠΕΣ διευκρινίζει τέλος ότι οι ενέργειες αυτές μπορούν να γίνουν ανεξάρτητα του περιορισμού που προβλέπει ότι ένα μήνα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, τα δημοτικά συμβούλια αποφασίζουν μόνο για θέματα που αφορούν έκτακτες περιπτώσεις, εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης τονίζοντας ότι «προφανώς στη συγκεκριμένη περίπτωση υπερτερεί το δημόσιο συμφέρον».
Αυτή είναι η εικόνα στην παιδική χαρά κάτω από το δημαρχείο από τον Αύγουστο του 2013 που είχαμε επισημάνει το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.