Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση του συνόλου του συνδυασμού του Κώστα Σπανού

Έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση του συνόλου του συνδυασμού του Κώστα Σπανού




Χθες έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση του συνόλου του συνδυασμού «ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ» σε κλίμα πανηγυρικό.
Από το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Σικυωνίων κ. Κ. Σπανού αναφέρεται σε δελτίο τύπου: «Την Τετάρτη έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση του συνόλου του συνδυασμού «ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ» σε κλίμα πανηγυρικό.
Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου  που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, μετά από κάλεσμα του Κώστα Σπανού σε φίλους και στο ψηφοδέλτιό του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπανός χάραξε την πολιτική γραμμή του συνδυασμού και έθεσε τις βάσεις για την Σικυωνία που όλοι θέλουμε.
Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «έχουμε πετύχει να συγκροτήσουμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ομάδα κατά κοινή ομολογία. Μια ομάδα με αέρα ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ και ΖΩΝΤΑΝΙΑΣ έτοιμη και αποφασισμένη για τη μεγάλη ΝΙΚΗΣ»
Στη συνέχεια, σε διαλογική συζήτηση που ακολούθησε οι παρευρισκόμενοι καυτηρίασαν τις πολιτικές πρακτικές της απερχόμενης δημοτικής αρχής, θέτοντας τις βάσεις για έναν καλύτερο και Δημοκρατικότερο Δήμο, κινούμενο στην τροχιά της δημιουργίας και της ανάπτυξης».

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα είναι έκπληξη εάν από την πρώτη Κυριακή ο Κώστας Σπανός θα είναι δήμαρχος, δεν θα είναι έκπληξη εάν ο Σπύρος Σταματόπουλος επαναλάβει αυτό που είπε και ο Τάσος Χωρέμης μετά από τις προηγούμενες εκλογές,
    ΟΙ ΚΙΑΤΑΝΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.