Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Κώστας Σπανός, μεγάλη νίκη στις 18 Μαΐου.

Κώστας Σπανός, μεγάλη νίκη στις 18 Μαΐου.

Μια μεγάλη βραδιά, μια μεγάλη συγκέντρωση, μια μεγάλη ομιλία.
Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Μεγάλης Σικυωνίας, ο αυριανός Δήμαρχος Κώστας Σπανός έκανε μια από τις καλύτερες ομιλίες που έγιναν ποτέ σε δημοτικές εκλογές.
Μπροστά σε ένα πλήθος με παλμό και αισιοδοξία, μίλησε με όραμα, με γνώση, με σιγουριά, αλλά και με συναίσθημα. 
Μια ομιλία αυτοδιοικητική, προγραμματική και ενωτική. Κάλεσε όλους τους Σικυώνιους να αγνοήσουν τις απαράδεκτες τακτικές και συμπεριφορές του απερχόμενου δήμαρχου, που πάνε την πολιτική ζωή του τόπου δεκαετίες πίσω.
Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων, άξιων και έμπειρων ανθρώπων, με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς για τον τόπο, κάλεσε όλους του πολίτες στον ωραίο αγώνα για την αλλαγή, για την ανάπτυξη και τη δημιουργία. Για τη μεγάλη νίκη στις 18 Μαΐου, για τη νέα εποχή που έρχεται στο δήμο Σικυωνίων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια:

  1. Η επιτυχία για τον Κώστα Σπανό και τους Συκιώνιους πολίτες δεν θα είναι να είναι δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή που το θεωρώ δεδομένο, αλλά ο δεύτερος συνδυασμός να είναι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και τρίτος ο συνδυασμός του Σπύρου Σταματόπουλου.
    Γιατί από μια μεγάλη πόλη που πάντα ήταν το Κιάτο το έκανε ένα μεγάλο χωριό, Σπύρο μας υποβάθμισες και δεν το ξεχνάμε, το ίδιο θα κάνουμε και εμείς για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζω ότι ο Σπύρος τάζει στους πάντες τα πάντα, σε έναν πρώην δήμαρχο μελέτες και έργα άσχετα εάν είναι συνταξιούχος.
    Σε κάποιους άλλους, καμιά εικοσαριά προεδρεία, σε κάποιους άλλους, το έχει ξανακάνει να καθαρίζουν τους δρόμους από τα χιόνια χειμώνα-καλοκαίρι, κτλ.
    Αναρωτιέμαι στους αγαπητούς, αντικειμενικούς, αδέκαστους, κυρίους διαχειριστές των ηλεκτρονικών εφημερίδων PARAKATO και KAVOSNEWS τι μπορεί να έχει τάξει ?????????
    Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν είναι άσχετοι και δηλώνουν και αριστεροί.
    Διαβάστε,

    http://kavosnews.gr/2014/05/05/%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.