Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Παναγιώτης Αθ. Μαρινάκος Δικηγόρος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Παναγιώτης Αθ. Μαρινάκος Δικηγόρος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Γ. ΔΕΔΕ.


Περί Πολιτικής……

Πολιτική δεν είναι πλατιά χαμόγελα υποκρισίας και καιροσκοπισμού λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ίσα –ίσα για να σε ψηφίσει ο πολίτης και εσύ να συνεχίσεις να κάθεσαι στην καρέκλα της αυτοδιοικητικής αρχής την οποία θεωρείς ιδιοκτησία σου.
Πολιτική σημαίνει να συμπεριφέρεσαι στην κοινωνία που σε ανέδειξε όπως πρέπει και αρμόζει στο αξίωμά σου, με ευθύνη, συνέπεια και εντιμότητα, σεβόμενος απόλυτα το δημόσιο χρήμα και την θέση στην οποία σε επέλεξε ο πολίτης με την ψήφο του χωρίς να προκαλείς, χωρίς να ξεχνάς ποτέ ότι ο πολίτης σε επέλεξε να διοικείς τον τόπο για να λύσεις το πρόβλημα και όχι να γίνεις και εσύ μέρος του προβλήματος.
Πολιτική είναι να μάχεσαι για μια αυτοδιοίκηση της συνέπειας, της αλήθειας και του και συγκεκριμένου, που θα προτείνει λύσεις και δεν θα στηρίζεται στην πρόσκαιρη εξαπάτηση του πολίτη και τις αερολογίες προκειμένου να αυξήσεις την εκλογική σου πελατεία για προσωπικό σου όφελος.
Πολιτική είναι να αγωνίζεσαι για μία αυτοδιοίκηση με σύγχρονη αναπτυξιακή αντίληψη που δεν θα παραπλανά αλλά θα πείθει με τις απόψεις και τα έργα της, που θα παίρνει θέσεις χωρίς φόβο και υστεροβουλία και θα αναλαμβάνει ευθύνες αντί να σιωπά, θεωρώντας ότι για όλα φταίνε οι άλλοι. Η σύγχρονη αυτοδιοικητική αρχή λέει με απλά κατανοητά λόγια τι θα κάνει αύριο για μας, μαζί με μας, τολμώντας να διορθώσει άμεσα λάθη, παραλείψεις και ολιγωρίες αντί να τις καλύψει.
Υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ
Αρκεί εμείς οι πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, αρκεί να γίνουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα αλλαγής με ένα κοινό στόχο : να πάμε μπροστά τον τόπο μας, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις και να πούμε αλήθειες.
Την 18η Μαίου 2014 δεν ψηφίζουμε απλά μία νέα αυτοδιοικητική αρχή στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ψηφίζουμε αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγή αντίληψης στα δημόσια πράγματα χωρίς δεσμεύσεις και αποκλεισμούς, χωρίς διαμεσολαβητές ανάμεσα στην Αρχή και στον πολίτη, με την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών.
Επιλέγουμε νέους, τίμιους, άξιους και δυναμικούς ανθρώπους που εκφράζουν αξίες και ιδανικά με όραμα, που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους.
Γιατί τελικά ήρθε η ώρα της δικής μας ευθύνης, η ώρα να αποφασίσουμε για το μέλλον του τόπου μας με μια πραγματικά ανεξάρτητη αυτοδιοικητική περιφερειακή αρχή που θα ενώσει την περιφέρεια Πελοποννήσου σε μία ανεξάρτητη Πελοποννησιακή Συνεργασία.
Παναγιώτης Αθ. Μαρινάκος
Δικηγόρος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το
Συνδυασμό ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
του Γ. ΔΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.