Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ναυτικός όμιλος Κιάτου, γιατί αναγκάζονται οι γονείς να φύγουν και να ιδρύσουν νέο όμιλο

Δ. Παπαπαναγιώτου: «Ερωτηματικό που οι γονείς παίρνουν τα παιδιά τους από το ναυτικό όμιλο Κιάτου»

Δ. Παπαπαναγιώτου: «Σοβαρό ερωτηματικό που οι γονείς παίρνουν τα παιδιά τους από το ναυτικό όμιλο Κιάτου»
Επιβεβαιώνει και ο πρώην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κιάτου κ. Δημήτρης (Μίμης) Παπαπαναγιώτου την ανάρτηση της korinthiannews.gr εντός της εβδομάδας με τίτλο: «Οι γονείς παίρνουν τα παιδιά τους από το ναυτικό όμιλο Κιάτου; -Ιδρύεται νέος όμιλος;» (δείτε εδώ την ανάρτηση)
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαπαναγιώτου ανέφερε: «Κε Νικολακόπουλε, πράγματι ισχύει ότι έχει ιδρυθεί νέος σύλλογος με την ονομασία που αναφέρατε. Μάλιστα μου έχει δοθεί σχετική ανακοίνωση να δημοσιεύσω στην εφημερίδα ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, που είναι απαραίτητη διαδικασία για την έγκριση του Ομίλου. 
Πράγματι είναι ένα σοβαρό ερωτηματικό, γιατί αναγκάζονται οι γονείς, δηλαδή τα παιδιά να φύγουν και να ιδρύσουν νέο σύλλογο
ΣΣ. Που …έφτασε ο ναυτικός όμιλος Κιάτου! Οι γονείς να παίρνουν τα παιδιά τους και να τα πηγαίνουν στον νέο ιστιοπλοϊκό όμιλο που δημιουργείται! Δεν πρόλαβε καλά- καλά να δημιουργηθεί ο νέος ιστιοπλοϊκός όμιλος και φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη των γονέων! Έχουμε την αίσθηση ότι μελλοντικά ο νέος ιστιοπλοϊκός όμιλος που δημιουργείται στο Κιάτο θα κάνει τη διαφορά!
Ο νέος ιστιοπλοϊκός όμιλος Σικυωνίων ακόμα δεν δημιουργήθηκε και κερδίζει τις εντυπώσεις
Ο νέος ιστιοπλοϊκός όμιλος Σικυωνίων ακόμα δεν δημιουργήθηκε και κερδίζει τις εντυπώσεις
Φυσικά για όλα τα ερωτήματα που θέσαμε εντός της εβδομάδας σχετικά με την παρουσία της αστυνομίας στο ναυτικό όμιλο Κιάτου, για φασαρίες μελών στο ναυτικό όμιλο Κιάτου, για τους γονείς που αναγκάζονται να πάρουν τα παιδιά τους κτλ, δεν υπήρξε καμία απάντηση ως τώρα από τους υπευθύνους του ναυτικού ομίλου Κιάτου! Απλά οι γονείς και οι δημότες του δήμου Σικυωνίων μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Πρόεδρος στο ναυτικό όμιλο Κιάτου… ποιος είναι; Ο Σ. Μενούνος που ήταν πρόεδρος και στο λιμενικό ταμείο Κιάτου και είδαμε να συμβαίνουν τα απίστευτα (μέχρι και απαγόρευση απόπλου στο σκάφος του Μενούνου είδαμε-δείτε εδώ). Από πρόεδρος του λιμενικού ταμείου ευτυχώς (για πολλούς τουλάχιστον) έφυγε ο Μενούνος και όλοι κάπως… ηρέμησαν.
Παραμένει όμως ο Μενούνος πρόεδρος στο ναυτικό όμιλο Κιάτου και ακούγονται πάλι… τα περίεργα να συμβαίνουν! Κάναμε την αρχή εντός της εβδομάδας με κάποιες αναρτήσεις μας. Φυσικά δεν τελειώνουμε εδώ. Την ερχόμενη εβδομάδα οι αναρτήσεις συνεχίζονται… καθώς συγκεντρώνουμε και άλλο υλικό! Έρχονται νέα ερωτήματα… που θα συζητηθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.