Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Στον Πρωτέα η Αναστασοπούλου από τον Α.Ο. Άρατο Κιάτου

Στον Πρωτέα η Αναστασοπούλου

Στον Πρωτέα η Αναστασοπούλου  από τον Α.Ο. Άρατο Κιάτου

Ο Πρωτέας Βούλας ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση της Μάντυ Αναστασοπούλου. Η Ελληνίδα παίκτρια δήλωσε χαρούμενη που θα συνεχίσει την καριέρα της στον Πρωτέα.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την απόκτηση των Μάντυ Αναστασοπούλου (1,86-1999) και Τζο Τσιχλάκη (1,84-1999) .
Η Μάντυ Αναστασοπούλου αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Άρατου Κιάτου  σε συνεργασία με τον σύλλογο έχει ύψος 1,86 και είναι γεννηθείς το 1999, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων.
«Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Α.Ο.Άρατου Κιάτου για τη συνεργασία στην μεταγραφή. Ο Άρατος Κιάτου σε δύσκολες συνθήκες, κάνει δουλειά σε βάθος και αυτό φαίνεται με την πρόοδο της Μάντυ Αναστασοπούλου τα τελευταία δύο χρόνια. Ελπίζουμε η μεταγραφή αυτή να αποτελέσει την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων», δήλωσε ο Πρόεδρος του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας κος Χρήστος Βασιλειάδης.
Επίσης να ευχαριστήσουμε για την μεταγραφή τον Πρόεδρο της ομάδας του Άρατου Κιάτου κο Γιώργο Κουκουμέλη, τον Γραμματέα κο Γιώργο Φιδά και τον προπονητή κο Κρις Ζαρρή.
Η Τζο Τσιχλάκη αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή προερχόμενη από τον ΟΑ Χανίων, έχει ύψος 1,84 ενώ είναι γεννηθείς το 1999 και διεθνής με την Εθνική Κορασίδων.
Με την απόκτηση των δύο νεαρών αθλητριών και την συνεχόμενη επαγγελματική δουλειά που πραγματοποιείται από τους προπονητές του συλλόγου μας στις ακαδημίες, ο Πρωτέας Βούλας συνεχίζει την πορεία του όπως το πράττει εδώ και 34 συναπτά έτη, στο να επενδύει στο μέλλον δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά να εξελιχθούν τόσο στον χώρο του μπάσκετ όσο και ως άνθρωποι.
Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Πρωτέα Τζο και Μάντυ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.