Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Εξαιρετικά τα πρώτα δείγματα στην τοξοβολία του νεοσύστατου συλλόγου ΤΕΥΚΡΟΣ

Tα πρώτα δείγματα στην τοξοβολία του νεοσύστατου συλλόγου ΤΕΥΚΡΟΣ

Εξαιρετικά τα πρώτα δείγματα στην τοξοβολία του νεοσύστατου συλλόγου ΤΕΥΚΡΟΣ
Μια ακόμα προσπάθεια ξεκίνησε με επιτυχία στον αθλητισμό. Ο λόγος αυτή τη φορά για το νεοσύστατο τμήμα τοξοβολίας ΤΕΥΚΡΟΣ, που για πρώτη φορά έλαβε μέρος σε αγώνες και μάλιστα με επιτυχία. Εμείς να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους που κάνουν αυτή την όμορφη ενέργεια, ώστε οι νέοι να είναι κοντά στον αθλητισμό και πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην 1η αυτή διοργάνωση που έλαβε μέρος ο σύλλογος.

Στον Αγώνα Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου Α΄ και Β΄ αγωνιστικής και Αναπτυξιακής Β' αγωνιστικής κατηγορίας με αγωνιστικές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα , που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου Κορινθίας το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαΐου 2014, ο νεοσύστατος  Σύλλογος Ολυμπιακών Αθλημάτων Σικυώνος (Σ.Ο.Α.Σ.)  ΤΕΥΚΡΟΣ  με έδρα τον δήμο Σικυωνίων και με  την πολύτιμη βοήθεια της επίσημης προπονήτριας του Σ.Ο.Α.  Α.Σ.Ο.Ε.Ε. , κας  Σοφίας Σκανδάλη κατέκτησε πληθώρα μεταλλίων.
Συμμετείχε για πρώτη φορά με τους κάτωθι αθλητές:
1.     Μπίσια Παναγιώτη
2.     Λέκκα Αθανάσιο
3.     Μιχαλοπούλου Αικατερίνη
4.     Παπαγεωργίου Γεώργιο-Φίλιππο
5.     Ευσταθίου Ελένη
6.     Σπανό Διονύσιο
7.     Δήμου Μαργαρίτα
8.     Μπίσια Ιωάννα-Φωτεινή
9.     Χάντη Φίλιππο
10.  Παπαγεωργίου Σοφία-Αθανασία

6

 και κατάφερε να διακριθεί στις εξής κατηγορίες :
1)     Στην Β΄αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Πανκορασίδων, η αθλήτρια
Μπίσια Ιωάννα-Φωτεινή από το Κιάτο Κορινθίας , κατέκτησε τη δεύτερη θέση .
Επίσης βραβεύτηκε ως η μικρότερη αθλήτρια της διοργάνωσης .
2)     Στην Β΄αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Πανκορασίδων, η αθλήτρια
Δήμου Μαργαρίτα από το Κιάτο Κορινθίας , κατέκτησε την τρίτη θέση .
3)     Στην Β΄αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Παμπαίδων Β΄, ο αθλητής
Χάντης Φίλιππος από το Κιάτο Κορινθίας , κατέκτησε την τρίτη θέση .
4)     Στην Β΄αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Πανκορασίδων Β΄, η αθλήτριαΠαπαγεωργίου Σοφία –Αθανασία από το Κιάτο Κορινθίας , κατέκτησε την τρίτη θέση .
5)     Στην Β΄αναπτυξιακή αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Εφήβων Β΄, ο αθλητής Παπαγεωργίου Γεώργιος- Φίλιππος από το Κιάτο Κορινθίας , κατέκτησε την τέταρτη θέση.
6)     Στην Β΄αναπτυξιακή αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Νεανίδων Β΄, η αθλήτρια Ευσταθίου Ελένη από το Περιγιάλι Κορινθίας , κατέκτησε την πέμπτη θέση.
7)     Στην Β΄αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Παμπαίδων, ο αθλητής
Σπανός Διονύσιος από το Κιάτο Κορινθίας , κατέκτησε την πέμπτη θέση .

1

Το σωματείο του Σ.Ο.Α.Σ. ΤΕΥΚΡΟΣ ευχαριστεί την προπονήτρια του  Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε  κα Σκανδάλη Σοφία για την πολύτιμη βοήθεια της στα πρώτα βήματα του και την τεράστια προσφορά της στην προετοιμασία των αθλητών, που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση τόσο σημαντικών διακρίσεων , και εύχεται πάντα επιτυχίες και εις ανώτερα σε όλους τους αθλητές  του.
Επίσης το σωματείο και οι αθλητές του ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων για την έμπρακτη στήριξη και την ευαισθητοποίησή τους στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Κορίνθιοι αθλητές της τοξοβολίας, παρέχοντας τους αθλητικές εγκαταστάσεις για την προπόνησή τους και τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.