Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

10η Rock Sinantisi Kiatou 25/26/27 Ιουλίου

10η Rock Sinantisi Kiatou 25/26/27 Ιουλίου


4ο Undergoove Festival 28 Ιουλίου. 

Φέτος γιορτάζοντας τα 10 χρόνια θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Κατ΄ αρχάς η συνεργασία μεταξύ 2 φεστιβάλ. Της R.S.K. και του UG.F. Από εκεί προκύπτει και η διαδημοτική συνεργασία μεταξύ των δήμων Σικυωνίων και Βέλου-Βόχας, όπου στηρίζουν το event. Όπως θα διαπιστώσετε αλλάζουμε και χώρο. Θα φιλοξενηθούμε σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στον προφήτη Ηλία, κατάλληλο και για ελεύθερο cambing. Μόλις 2 χλμ. από τα Rest (Βέλο) επί της εθνικής οδού. Μια μικρή περιγραφή για το τι θα συναντήσετε το 4ήμερο : Όπως γνωρίζεται πολύ καλά η RSK στηρίζει και στηρίζεται από τις Κορινθιακές μπάντες και για φέτος η συμμετοχή τους έχει την μερίδα του λέοντος όπως κάθε χρόνο. 8 μπάντες λοιπόν από Κορινθία, 2 από Κιάτο, 3 από Λουτράκι, 2 από Κόρινθο, 1 από Λέχαιο και 3 Αθηναϊκές. Στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχουν εκθέσεις εικαστικών, χειροτεχνημάτων, tattoo κτλ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Σημαντική είναι και η βοήθεια από τις ομάδες ενεργοποίησης εθελοντών Βέλου αλλά και φίλων της RSK. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ.
Θα εμφανιστούν 4 εξαιρετικές Κορινθιακές μπάντες, hip-hop, ρεμπέτικο, alternative και άλλες ηχητικές εκπλήξεις. Στο τέλος της βραδιάς θα ακολουθήσει dj set. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ
Η βραδιά θα ξεκινήσει με surf, θα συνεχίσει με blues, rhythm n blues και country rock. Ακολουθεί dj set στο ίδιο κλίμα με all time classic rock, hard rock κ.α......

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ.
Rock, funk, ethnic και όχι μόνο θα ολοκληρώσουν το 3ήμερο. Στο φινάλε της βραδιάς dj set με free style μουσική.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ.
Το Undergroove festival θα μας απογειώσει με ηλεκτρονικούς ήχους από 5 φοβερούς dj's. Η απόλυτη electro dance βραδιά!!!
Η είσοδος για το 4ήμερο είναι ελεύθερη, σας περιμένουμε... με θέα τον Κορινθιακό και τις ευλογίες του προφήτη Ηλία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.