Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πολλά αρνητικά σχόλια για τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Κιάτου αύριο λοιπόν στο δημοτικό κατάστημα την 21η Μαΐου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.30

Πολλά αρνητικά σχόλια για τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Κιάτου, αύριο λοιπόν στο δημοτικό κατάστημα την 21η Μαΐου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.30


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κιάτο, 17 Μαΐου 2013
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αρ. πρωτ. 378
ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ
ΤΑΜΕΙΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
Προς τον /την κ. ............................................................................................................

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων, στο Δημοτικό Κατάστημα την 21η Μαΐου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.30, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τΑ/7-6-2010), για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:
Ο Πρόεδρος
Σωτήριος Μενούνος
ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Προγραμματισμός ημερίδας.
2. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Σικυωνίων.
3. Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2013 και κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2013.
4. Λήψη απόφασης επί προσφορών Τραπεζών.
5. Καθορισμός θέσεων ελλιμενισμού σκαφών στο αλιευτικό καταφύγιο Κιάτου.
6. Παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος απλής χρήσης χώρου εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Κιάτου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην κα Σώκου Ισμήνη.
7. Λήψη απόφασης επί επιστολής κ. Κανέλλου Πάνου.
8. Αίτηση κ. Μακροδημήτρη Λάμπρου, ως εκπροσώπου της MAXAM HELLAS AE, περί άδειας εκφόρτωσης νιτρικού αμμωνίου στο λιμάνι του Κιάτου.
9. Αίτηση κ. Μαλεβίτη Σπυρίδωνα, ως εκπροσώπου της ΑΡΚΑΣ ΑΕ, περί άδειας εκφόρτωσης νιτρικού αμμωνίου στο λιμάνι του Κιάτου.
10. Αίτηση εταιρείας ALCOVIN Α.Β.Ε.Ε. περί άδειας εκφόρτωσης καθαρής αιθυλικής αλκοόλης στο λιμάνι του Κιάτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.