Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Αλέκος Αλεξανδρής ο επιθετικός από το Κιάτο

Στις 4 Οκτωβρίου 1987 ένας νεαρός επιθετικός πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην Α’ Εθνική, χαρίζοντας στην Βέροια τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0.

Όταν ο Αλεξανδρής έκανε... σεφτέ κόντρα στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)


Το όνομα αυτού; Αλέξης Αλεξανδρής! Ναι, ο γνωστός Αλεξανδρής είναι, ο οποίος εκείνη τη μέρα έγινε ο ήρωας στα πρωτοσέλιδα που αναφέρονταν στη νίκη της Βέροιας επί των πρωταθλητών. Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 19 του χρόνια, ο κατσαρομάλλης επιθετικός από το Κιάτο συστήθηκε, ουσιαστικά, στο ευρύ κοινό με αυτό το γκολ. Χωρίς κι εκείνος να φαντάζεται ότι στη συνέχεια της καριέρας του θα φορούσε και τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας πολλά γκολ, που θα χάριζαν πολύ σημαντικότερες νίκες.

Νωρίτερα, βέβαια, είχε προηγηθεί η κλήση στην Εθνική Ελλάδος (όταν έπαιζε ακόμα στη Βέροια, αλλά στη Β' Εθνική, το 1991) και η ΑΕΚ, με την οποία έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα. Ο απολογισμός της καριέρας του είναι εντυπωσιακός: Δέκα τίτλοι πρωταθλητή, πρωτιές στον πίνακα των σκόρερ, αμέτρητες διακρίσεις. Λίγοι το αντιλήφθηκαν πριν από 27 χρόνια, αλλά ένα «αστέρι» είχε μόλις γεννηθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.