Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Εκλογές την Τρίτη στον εμπορικό σύλλογο Κιάτου

Εκλογές την Τρίτη στον εμπορικό σύλλογο Κιάτου
Σε ανακοίνωση από τον εμπορικό σύλλογο Κιάτου αναφέρεται: «Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η Εκλογική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου θα γίνει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 στις 6:00μμ στα γραφεία του Συλλόγου μας. Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:
  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης,
  2. Παρουσίαση πεπραγμένων της Διοίκησης για το έτος 2014, έως και σήμερα,
  3. Συζήτηση για την εξέλιξη της εμπορικής αγοράς και την ανάπτυξη του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας στο Κιάτο,
  4. Ανακοινώσεις-Προτάσεις Μελών,
  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής,
  6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης (Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής) και Αντιπροσώπων για τα Δευτεροβάθμια Όργανα
Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014, από ώρα 11:00 πμ μέχρι και ώρα 7:00μμ.
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του Συλλόγου, ως ορίζει το Καταστατικό μας, μέχρι και την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 στις 2:30μμ στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου.
Η ψήφος στις αρχαιρεσίες του Οργάνου που μας εκπροσωπεί, είναι σημαντική. Δυνατός και μαζικός Εμπορικός Σύλλογος σημαίνει ουσιαστικός ρόλος του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας στην οικονομική ζωή του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.