Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 50.000 ΕΥΡΩ

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 50.000 ΕΥΡΩ.


ΜΑΡΙΝΑ ΚΙΑΤΟ

Παρασκευή, 29.08.2014
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Στην αναφορά του Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστου Δήμα, ο Υπ. Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος επισημαίνει τη διάθεση ποσού ύψους 50.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 1ης Δεκεμβρίου 2013 στο Δήμο Σικυωνίων Κορινθίας.
 
Η συγκεκριμένη απάντηση προκύπτει έπειτα από αναφορά του Βουλευτή της Ν.Δ. σχετικά με την επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλους στο αρμόδιο Υπουργείο ζητώντας χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των ζημιών και την αποκατάσταση των παραλιακών γεφυρών του ποταμού Κυρίλλου και Ελλισώνα. Παράλληλα, απαντώντας στην αναφορά, ο Υπουργός Εσωτερικών τονίζει πως η απόδοση του ποσού θα γίνει απολογιστικά, σύμφωνα δηλαδή με την πρόοδο των έργων και με τα παραστατικά των δαπανών που θα υποβληθούν στο Υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.