Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Από το Γραφείο Τύπου και πατριώτη μας Αγγελου Παπαγγελόπουλου γραπτή δήλωση

Αγγελος Παπαγγελόπουλος: Οι συγκρίσεις είναι αμείλικτες και εκθέτουν όποιους εμμένουν στην τακτική της προσπάθειας δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων.

Από το Γραφείο Τύπου του κ. Αγγελου Παπαγγελόπουλου θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Μας ήρθε η γραπτή δήλωση που ακολουθεί:

 Δελτίο τύπου της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας που δημοσιεύθηκε στα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρεται σε τοποθέτηση της κ. Σούκουλη σχετικά με την τροποποίηση του προυπολογισμού της Π.Ε. Κορινθίας  και αύξηση του κωδικού για πολιτιστικές εκδηλώσεις της Π.Ε. Κορινθίας ως αποτέλεσμα δήθεν κακού προγραμματισμού και προεκλογικών αναγκών.

Σύμφωνα με στοιχεία της Οικονομικής  Υπηρεσίας, τα οποία οι εισηγητές στο Περιφερειακό Συμβούλιο και οι συντάξαντες του δελτίου τύπου δεν θεώρησαν χρήσιμο να συμβουλευθούν,  οι δεσμεύσεις από τα τακτικά έσοδα για πολιτιστικές εκδηλώσεις για το 2013 και μέχρι την 31/8/2013 ήταν 52.000 € και μέχρι το τέλος του έτους 65.000 €.

Αντίθετα το 2014 οι δεσμεύσεις μέχρι την 31/8/2014 ήταν 51.074 € εκ των οποίων ποσό 12.466 € ήταν μέχρι την 11/4/2014 δηλαδή επί θητείας κ. Δέδε.

 Αρα το ποσό πού διαχειρίστηκε με ιδιαίτερο μέτρο και σύνεση ο πρώην αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Κορινθίας  κ. Παπαγγελόπουλος για την Π.Ε. Κορινθίας συνδιοργανώνοντας πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις ανέρχεται στο ποσό των 38.607 € (συνυπολογίζοντας και ότι οι εκδηλώσεις κατά κύριο λόγο γίνονται την θερινή περίοδο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.