Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Aπό το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Την  Κυριακή 23 Φλεβάρη σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκατό περίπου συμπολιτών μας,στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου, η ολομέλεια της "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ" που  στο εξής, μετά την ψηφοφορία για την ονομασία του δημοτικού ψηφοδελτίου, θα ονομάζεται 

"ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Στη διάρκεια της ολομέλειας επικαιροποιήθηκε και έκλεισε η τελική λίστα με τις  διαθεσιμότητες για τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου που είναι:

1. Σπύρος Γιαννόπουλος

2. Δημήτρης Ηλιακόπουλος

3. Κυριακή (Κούλα)  Μαυραγάνη

4. Βαγγέλης Χουσελάς.

Η διαδικασία ανάδειξης του επικεφαλής  θα πραγματοποιηθεί στις  9 Μάρτη 2014.
Η εφορευτική επιτροπή, που εξελέγη, από κοινού με την Συντονιστική Επιτροπή της παράταξης και τα τέσσερα παραπάνω μέλη της,  θα ορίσουν τον τρόπο ανάδειξης του υποψήφιου δήμαρχου.
Κοινή πεποίθηση όλων των υποψηφίων για τη θέση του επικεφαλής ήταν η διαπίστωση ότι στη πορεία προς τις εκλογές του Μαΐου η  "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"  θα πορευτεί ενωμένη. 
Κοινή πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων  και δεσμευτικός στόχος  των τεσσάρων  (υποψηφίων επικεφαλής), όπως διατυπώθηκε, είναι να ξεκινήσει άμεσα η οργανωτική συγκρότηση και η εξώστρεφη δραστηριότητα της παράταξης, ώστε να πετύχει ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση και συνεργασία με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής, που και αυτοί επιδιώκουν την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών, στην πράξη.

1 σχόλιο:

  1. Το καπέλωμα φάνηκε από το ξεκίνημα, οι δυσαρεστημένοι αρκετοί μέσα και έξω από το Εργατικό Κέντρο τα αποτελέσματα θα φανούν την 9 Μάρτη 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.