Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΚΑ χρόνια κυκλοφορίας

Ιωάννης Γ. Λαλιώτης Γίναμε ΔΕΚΑ χρονών …και το γιορτάζουμε!!!

Φύσηξε φρέσκος ΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ αέρας με τόλμη και φαντασία!!!

Φίλοι αναγνώστες. Με την είσοδο του 2014 το Πολιτιστικό Βήμα Φενεού μπήκε στον ΔΕΚΑΤΟ χρόνο κυκλοφορίας.
Σ' όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ισορροπίες, διατηρήσαμε σοβαρότητα, αποφύγαμε ακρότητες, κρατηθήκαμε στις περιοχές της αξιοπρέπειας, της ευπρέπειας και της αντικειμενικότητας, με τις όποιες κομματικές μας αποκλίσεις, που δεν τις κρύψαμε και διατηρήσαμε την ανεξαρτησία μας, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες. Φιλοδοξία μας είναι η εφημερίδα αυτή να γίνει ένας σύνδεσμος διαρκούς και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ μας.
Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ δεν διαθέτει ως γνωστόν άλλους πόρους ή μυστικά κονδύλια, πέραν από τους φανερούς, δηλαδή εσάς, τους συνδρομητές σας, και τις λιγοστές, λόγω αρχής, διαφημίσεις. Αυτό είναι άλλωστε και το ‘‘τίμημα’’ της ανεξαρτησίας της, της δυνατότητάς της δηλαδή να λέει ελεύθερα τη γνώμη της, έστω κι αν αυτό μερικές φορές δυσαρεστεί κάποιους, που πάντως διαμορφώνεται με καλή πίστη. Σε πείσμα των δύσκολων μνημονιακών καιρών, το ΒΗΜΑ συνεχίζει την έκδοσή του. Το σημερινό φύλλο γράφεται στο μέσο της δίνης τις οικονομικής κρίσης που έ¬χουν παραλύσει την ζωή του τόπου μας.
Σκοπός της έκδοσής μας ήταν η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, γύρω από τις δραστηριότητες του Δήμου μας, παρουσιάσεις θεμάτων γενικότερου πολιτιστικού και πολιτικού ενδιαφέροντος, με ανιδιοτελείς ερασιτέχνες του είδους, σταθήκαμε με αξιώσεις, χωρίς οικονομικές ενισχύσεις ή άλλες παρεμβάσεις που θα υποθήκευαν την ανεξαρτησία και την αυτοτέλειά μας. Η εφημερίδα μας χωρίς παλινδρομήσεις και μεταπτώσεις, κάλυψε κενά, διακίνησε ιδέες και διαχειρίστηκε την Φενεάτικη καθημερινότητα με λεβεντιά και τσαμπουκά… Δεν διεκδικούμε δάφνες και Αριστεία, έχουμε όμως δικαίωμα να επαιρόμαστε γιατί παρά τις οικονομικές και γνωστικές μας αδυναμίες γίναμε μια αναγνώσιμη τοπική εφημερίδα ανταγωνιστική και με ποικίλη ύλη.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, σας προτρέπουμε να μας διαβάζετε και σας παρακαλούμε να μας διορθώνετε, με όποιο τρόπο εσείς νομίζετε.


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΦΕΝΕΟΥ ΜΕΣΙΝΟ- ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.