Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής από το Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων

Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής από το Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων

Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων
Το δημιουργικό ταλέντο, τη φαντασία, τον αυθορμητισμό και την καθαρή ματιά των παιδιών αποφάσισαν να επιστρατεύσουν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων, προκειμένου να βρουν κατάλληλο λογότυπο που θα κοσμήσει την ιστοσελίδα του νομικού προσώπου.
Ήδη έχει γίνει επικοινωνία με όλα τα σχολεία του Δήμου, ώστε να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές για το νέο φορέα που λειτουργεί από αρχές του 2013 στο Δήμο Σικυωνίων και τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ζωγραφικής. Τα παιδιά καλούνται να αντλήσουν θέματα από τις δράσεις του Λιμενικού Ταμείου το οποίο είναι αρμόδιο για τη διοίκηση και διαχείριση του λιμανιού, του αλιευτικού καταφυγίου και της γύρω περιοχής.
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση της καλύτερης πρότασης, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης όπου θα εκτεθούν όλα τα έργα των παιδιών, ενώ τα επικρατέστερα θα προβληθούν και στην ιστοσελίδα του νομικού προσώπου.
Τα έργα των παιδιών θα πρέπει να παραδοθούν έως τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στο γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (Δημαρχείο Κιάτου, Γραφείο 7).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.