Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ SIKYON SAILING CLUB  

Πρωταθλητής Περιφέρειας ΝΔ Ελλάδος και Ιονίων Νήσων ο Ιστ.Ο.Σ. 

Με μεγάλη επιτυχία για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ν.Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων 2015.
Στην φιλόξενη πόλη της Καλαμάτας και σε μια διοργάνωση, η οποία θα συζητείται για καιρό για την αρτιότητά της, συναντήθηκαν 124 μικροί αθλητές από 14 ομίλους της Περιφέρειάς μας, από τις 20 έως τις 24 Μαρτίου 2015. Μια μεγάλη γιορτή της Ιστιοπλοΐας με οικοδεσπότες τους δύο συλλόγους της πόλης τον Ν.Ο. Καλαμάτας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και τον Ν.Α.Σ.Κ. «ΑΙΟΛΟΣ» που όπως αποδείχθηκε ξέρουν να διοργανώνουν μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις.
Επί τέσσερις ημέρες οι μικροί ιστιοπλόοι αγωνίστηκαν, διασκέδασαν, γέλασαν, έκλαψαν, έκαναν αδιάρρηκτες φιλίες.
Ο καιρός είχε και αυτός τα δικά του κέφια και έτσι σε μόνο δύο ημέρες από τις τέσσερις προγραμματισμένες, κατάφεραν να γίνουν 7 ιστιοδρομίες για την κατηγορία των Optimist και 6 ιστιοδρομίες για την κατηγορία των Laser 4.7.
Η πρώτη αγωνιστική παρουσία του Ιστ. Ο.Σ. ήταν αυτή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία δικαιώνοντας τους αθλητές μας Ζαμάνο Δημήτρη, Παναγοπούλου Άννη, Κανέλλου Αλίκη, Τσαπάρα Ματίνα, Κοκιούση Δήμητρα, Καραπιπέρη Παναγιώτη, Καραπιπέρη Σωτήρη, Πανταζή Χρήστο, Παπακυριάκο Αννίβα και τον προπονητή τους Γιώργο Γιαβούρογλου για την σκληρή δουλειά του τελευταίου διαστήματος.
Συγκεκριμένα τη θέση του Πρωταθλητής ΝΔ Ελλάδος και Ιονίων Νήσων 2015 κατηγορίας Optimist κατέλαβε ο ΖΑΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και τη θέση του Πρωταθλητής ΝΔ Ελλάδος και Ιονίων Νήσων 2015 κατηγορίας Laser 4.7 ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την κατηγορία των Optimist : ο Ζαμάνος Δημήτρης κατέλαβε την 1η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η θέση στα αγόρια, η Παναγοπούλου Ουρανία τη 1η θέση στα κορίτσια και τη 2η θέση στη γενική κατάταξη, η Κανέλλου Αλίκη τη 2 η θέση στα κορίτσια και την 3η θέση στη γενική κατάταξη, η Τσαπάρα Σταματίνα την 3η θέση στα κορίτσια και 4η στη γενική κατάταξη και η μικρότερη της ομάδα η Κοκιούση Δήμητρα την 4η θέση στα κορίτσια και την 9η θέση στη γενική κατάταξη.
Στην κατηγορία των Laser 4.7 ο Καραπιπέρης Παναγιώτης κατέλαβε την 1η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η θέση στα αγόρια, ο Καραπιπέρης Σωτήρης την 3η θέση στη γενική κατάταξη και την 3η θέση στα αγόρια, ο Πανταζής Χρήστος την 21η θέση στα αγόρια και ο Παπακυριάκος Αννίβας την 23η θέση στα αγόρια.
Με τις νίκες αυτές 7 αθλητές τους Ομίλου μας πήραν «το εισιτήριο» για τους αγώνες πρόκρισης για την Εθνικές Ομάδες της χώρας μας αλλά και κέρδισαν και τη συμμετοχή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των δύο αυτών κατηγοριών.
Οι επιτυχίες των αθλητών μας γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια όλα τα μέλη του Ομίλου μας αλλά και τους φίλους μας που βρίσκονται στο πλάι μας όλο αυτό το διάστημα.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.