Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Του “άδειασαν” απροειδοποίητα τις καταθέσεις του για μία κλήση τροχαίας παράβασης του 1992 στο Κιάτο

Του “άδειασαν” απροειδοποίητα τις καταθέσεις του για μία κλήση τροχαίας παράβασης του 1992 στο Κιάτο

Συγκλονιστική μαρτυρία στον ΣΚΑΪ και το δελτίο ειδήσεων με το Νίκο Ευαγγελάτο. Πολίτης καταγγέλλει ότι του “άδειασαν” απροειδοποίητα τις καταθέσεις για κλίση τροχαίας παράβασης του 1992 στο Κιάτο… Συγκεκριμένα η Εφορία Κορίνθου έδωσε εντολή για κατάσχεση του λογαριασμού του για πρόστιμο των 830 ευρώ που είναι οι προσαυξήσεις κλίσης του 1992, χωρίς όπως ο ίδιος καταγγέλλει να τον ειδοποιήσει κανείς. Ο πολίτης το κατάλαβε όταν προσπάθησε να ενημερωθεί για το υπόλοιπο του λογαριασμού του και διαπίστωσε πως δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ υπόλοιπο, αφού του είχαν κατάσχει 500 ευρώ και 50 λεπτά από έναν λογαριασμό και 40 ευρώ από τον άλλο. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα τα προηγούμενα εκκαθαριστικά της Εφορίας ήταν μηδενικά, φαίνεται πως δεν χρωστά ενώ σε κάποια είχε και επιστροφή. Όπως υποστηρίζει, στη ΔΟΥ που απευθύνθηκε για διευκρινίσεις αρνήθηκαν να του πουν “που τελικά πήγαν αυτά τα λεφτά”.

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? Η ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πορεία καλά κρατεί. Εδώ θα παίρνουν σπίτια για δύο-τρία χιλιάρικα, για το φα'ί' μας θα σκάσουνε! Τα χειρότερα έρχονται. (Στην γερμανική κατοχή του 1940 οι μαυραγορίτες και οι κολλητοί τους για ένα κιλό λάδι και μία κολοκύθα, σου ξετίναζαν τα περιουσιακά στοιχεία). Έχει κάποια διαφορά το σήμερα ή θα έχει το αύριο από εκείνη την περίοδο? Οι εισπρακτικές εταιρίες τους, κάνουν οικονομικό πάρτυ και βέβαια με τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα που αδυνατούν για διάφορους, αλλά γνωστούς, λόγους να καλύψουν, τις υπέρ αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις. Δυστυχώς μας τελείωσαν.,.,.,.,.,τα δικά τους χρήματα είναι σε ξένες τράπεζες, για καλύτερες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.