Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Κρουαζιέρα στον Κορινθιακό παρέµβαση της Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας

Googlarontas  στο διαδίκτυο έπεσα σε αυτό το site και νομίζω χρειάζεται σχολιασμός και δημοσίευση.

Παρέμβαση για τον τουρισμό κρουαζιέρας στον Κορινθιακό κόλπο έκανε η αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή με στόχο την ένταξη της προσπάθειας στους Εθνικούς - Περιφερειακούς πόρους, στην ημερίδα για το Ε.Σ.Π.Α. και την 5η Προγραμματική Περίοδο.

Οι μονοήμερες - διήμερες ιστιοπλοϊκές κρουαζιέρες από Κιάτο ή Λουτράκι, που αφορούν περιορισμένο κοινό
Γ) μονοήμερες ή διήμερες κρουαζιέρες που περιορίζονται σε τοπικούς προορισμούς π.χ. Λουτράκι, Ηραίο, Τριζόνια και λιγότερο Κιάτο, Πάτρα.
Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί να περιορίζεται η επίσκεψη σε μια ημέρα και να μην περιλαμβάνει κρουαζιέρα στον Κορινθιακό 7 ημερών (όπως π.χ. είχε προγραμματίσει η easy-κρουαζιέρες του Χατζηιωάννου πριν από χρόνια) με θέμα την αρχαία Ελλάδα. κτλ κτλ.

ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Συνεχίζοντας την αναζήτηση βρίσκω την ναυτική εταιρία που πραγματοποιεί τις εκδρομές και τις ωραίες ομολογώ φωτογραφίες και διαβάζω.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ, 2-ΗΜΕΡΕΣ, 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΣΚΑΦΟΣ

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας την ομορφιά της Ελληνικής Θάλασσας και των ακτών της με το πιο φυσιολογικό, όμορφο και ασφαλή τρόπο, όπως είναι αυτός πού προσφέρει το ιστιοπλοϊκό σκάφος.
Αυτός είναι και ο λόγος πού σήμερα οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος έχουν μία αυξητική τάση και μάλιστα σε μέρη και θάλασσες πού δεν διαθέτουν την ομορφιά τού τόπου μας.
Ο ασφαλής τρόπος πρόσβασης και προσέγγισης κατά τα άλλα απρόσιτων ακτών, το ψάρεμα, οι καταδύσεις, το κολύμπι η ομορφιά των μοναχικών όρμων και των νησιών μας, οι μοναδικές απόμακρες ακρογιαλιές, τα γραφικά λιμάνια μας συνθέτουν το μωσαϊκό της απόλαυσης πού προσφέρει το ιστιοπλοϊκό σκάφος κατά την διάρκεια των πιο όμορφων και συγχρόνως οικονομικών διακοπών. κτλ κτλ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ


ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΚΙΑΤΟ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΙΤΕΑ


ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΙΣΘΜΟΣ)


Βρίσκοντας πολύ καλές και τις δυο πρωτοβουλίες και ελπίζοντας να υπάρξουν και άλλες για την προβολή του κορινθιακού κόλπου τις δημοσιεύουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.