Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΒΟΧΑΣ!

31/05/13  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ!

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Βέλου- Βόχας, ο δήμαρχος Αν. Παππακυριάκος, ενημέρωσε συμβούλους και ΜΜΕ, αναφορικά με τον προϋπολογισμός του 2013 και το ζήτημα δημιουργίας δημοτικού λιμενικού ταμείου.
Για την ώρα, το λιμενικό ταμείο του δήμου Βέλου- Βόχας προσπαθεί να συντονιστεί με τα υπόλοιπα που δημιουργήθηκαν στην Κορινθία, ώστε να στείλουν ομαδικά τα απαραίτητα έγγραφα για να λάβουν από την Τράπεζα της Ελλάδας το αποθεματικό κονδύλι για τα δημοτικά λιμενικά ταμεία.
Το αποθεματικό αυτό, έχει ήδη αποφασιστεί πως θα διαμοιραστεί ανάμεσα στους 4 δήμους της Κορινθίας, από την επιτροπή που είχε συνεδριάσει τον Ιούνιο. Πληροφοριακά, ο δήμος Βέλου- Βόχας θα λάβει 150.000€ για το λιμάνι Βραχατίου και τη χερσαία του ζώνη. Πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου είναι ο δικηγόρος Παναγιώτης Μαρινάκος. Ο δήμαρχος, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει κάποια έργα στο λιμάνι, αν και υπάρχει ο φόβος της μετατροπής των λιμενικών ταμείων σε ΑΕ, από το Υπουργείο.




========================================================================
Με την αρίθμ.29396/1912/27-12-212 Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου αποφασίστηκε η έναρξη της λειτουργίας του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία ΄΄Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Βόχας΄΄. Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με την απόφαση αφού ο Δήμος θα εκμεταλλευθεί και θα μπορεί να προβεί σε αναπτυξιακές πολιτικές με την εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων των λιμενικών ταμείων. Με την αρίθμ.95/2012 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία ΄΄Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Βόχας΄΄ ως κατωτέρω: 1. Πρόεδρος: Μαρινάκος Παναγιώτης με αναπληρωτή του της κα. Ρίσκα Αναστασία 2. Αντιπρόεδρος: Δαληβίγκας Κων/νος, Δημοτικός Σύμβουλος με αναπληρωτή του τον κ. Λιούλια Ιωάννη, Δημοτικό Σύμβουλο 3. Τον εκάστοτε Λιμενάρχη Κορίνθου με αναπληρωτή του τον εκάστοτε Υπολιμενάρχη Κορίνθου 4. Την κα. Τζαναβάρα Κωνσταντίνα, Δημοτική Σύμβουλο, με αναπληρωτή της τον κ. Μπουγά Μιχάλη, Δημοτικό Σύμβουλο 5. Την κα. Μερκούρη Παναγιώτα, Δημοτική Σύμβουλο, με αναπληρωτή της τον κ. Παπαγεωργίου Σωτήριο, Δημοτικό Σύμβουλο.

1 σχόλιο:


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.