Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Χαρακτηρισμός του Λιμανιού του Κιάτου ως εμπορικού και τουριστικού

Αποφάσεις ελήφθησαν από τις αρμόδιες αρχές για καταφύγιο τουριστικών σκαφών στηn Κασσάνδρα Χαλκιδικής, για μαρίνες στο Ρέθυμνο και στα Σύβοτα και για τη χρήση του λιμανιού στο Κιάτο.

Για τον Δήμο Σικιωνίων ενέκρινε απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για τον χαρακτηρισμό του Λιμανιού του Κιάτου ως εμπορικού και τουριστικού (μικτή χρήση).
Αναλυτικά η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Aνάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης των πάσης φύσεως έργων και εγκαταστάσεων του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη θέση Κάνιστρο Κασσάνδρας Χαλκιδικής έως τις 3 Μαΐου 2016. 
Επίσης, η αναπληρώτρια υπουργός αποφάσισε την ολική υποκατάσταση του φορέα διαχείρισης Ευάγγελου Δήμου της χρήσης και εκμετάλλευσης της ζώνης καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη θέση Ζέρι στα Σύβοτα από την εταιρεία SIVOTA MARINA.
Παράλληλα, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου αποφάσισε την επικαιροποίηση του σχεδίου γενικής διάταξης λειτουργιών εντός της χερσαίας ζώνης του λιμανιού στο Ρέθυμνο και την αναμόρφωση – επέκταση της μαρίνας αναψυχής. Το έργο της σχετικής μελέτης ανατέθηκε στην εταιρεία Γεωχώρος Α.Ε. έναντι του ποσού των 6.504 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.