Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων στη μεγάλη γιορτή του αγιασμού των υδάτων

Εντυπωσίασε ο ΙΣΤ.Ο.Σ στα ΘεοφάνειαΕντυπωσίασε ο ΙΣΤ.Ο.Σ στα Θεοφάνεια


Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων στη μεγάλη γιορτή του αγιασμού των υδάτων που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου στο λιμάνι του Κιάτου.
Ο πολύ καλός καιρός επέτρεψε στους κατοίκους της περιοχής να παρακολουθήσουν με τις οικογένειες τους την λειτουργία των Θεοφανίων και στη συνέχεια τη ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα.
 Φυσικό ήταν από τη μεγάλη αυτή γιορτή να μην λείπει ο ΙΣΤ.Ο.Σ, με τους αθλητές του να παρακολουθούν την τελετή μέσα από τα σκάφη τους, πλαισιώνοντας με τα μικρά άσπρα πανιά τους το χώρο της κατάδυσης του τιμίου σταυρού και δίνοντας έτσι ένα ξεχωριστό χρώμα σ’ αυτήν.
Μετά το τέλος της τελετής τα μέλη του Δ.Σ., που παρακολούθησαν τον αγιασμό από το σκάφος του ομίλου «Αλκυών», έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα των μικρών αθλητών, με τυχερούς τους επτάχρονους Ευάγγελο και Μάριο που μοιράστηκαν το «φλουρί».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.