Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Kοπή πίτας από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ (ΙΣΤΟΣ)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυριακή 08/02/2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή τις πίτας από  τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων.

Στην φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου Pappas, στο Κιάτο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015.  Μέλη, φίλοι, αθλητές αλλά και πολλοί επίσημοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ο Δήμαρχος  Σικυωνίων κ. Σπύρος  Σταματόπουλος, ευχήθηκε στους αθλητές του ομίλου επιτυχίες και διακρίσεις, κάνοντας με αυτό τον τρόπο, γνωστό τον τόπο μας, ο  Δήμαρχος  Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος  κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων έδωσαν το παρόν και ευχήθηκαν στους παριστάμενους καλή χρονιά ,  και στο διοικητικό συμβούλιο δύναμη για την συνέχιση του δύσκολου αλλά ωραίου έργου που έχουν αναλάβει .
Ο πρόεδρος του ομίλου κ.Ζαννής Ζαμάνος ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν το νέο όμιλο και έμπρακτα ο καθένας με τον τρόπο του στάθηκαν δίπλα του και βοήθησαν στο δύσκολο αυτό ξεκίνημα.
Η σκληρή  εθελοντική δουλειά από τα  μέλη του Ιστ.Ο.Σ. κατάφερε σε μόλις λίγους μήνες να στήσει και να εξοπλίσει – στο μέτρο του δυνατού – έναν όμιλο από το μηδέν. Χάρη στη βοήθεια  πολλών μελών του, αυτή τη στιγμή προπονεί 37 παιδιά ηλικίας από 7 έως 16 ετών. Και έπεται συνέχεια. Οι προσδοκίες όλων και οι στόχοι είναι υψηλοί. Με οδηγό τον προπονητή κ. Γιώργο Γιαβούρογλου οι αθλητές εκπαιδεύονται στη θάλασσα και στη στεριά και ετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις . 
Στο δύσκολο αυτό έργο του Ιστ.Ο.Σ. μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε τη γενναιοδωρία της. Η Ολυμπία Οδός Α.Ε. δώρισε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος Laser, για κάλυψη των αναγκών των αθλητών του  Ομίλου.  Η παρουσία του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας κ. Γιάννη Συριανού, της Διευθύντριας Επικοινωνίας κ. Σοφίας Στάμου αλλά και της Αν. Διευθύντριας Επικοινωνίας κ. Κέλλυ Κοζυράκη, στην εκδήλωση αυτή, δείχνουν το έμπρακτο  ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη των περιοχών από τις οποίες διέρχεται η Ολυμπία Οδός.
Με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης έγινε και η απονομή των πτυχίων ,στα μέλη του Ομίλου, που εκπαιδεύτηκαν στην Ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θάλασσας. Είκοσι νέες και νέοι καπετάνιοι έμαθαν τα μυστικά του ανέμου και την τέχνη της ναυσιπλοΐας.

Με την ευχή το 2015  να φέρει επιτυχίες  αγωνιστικές στους αθλητές μας αλλά και μεγαλύτερη ανάπτυξη για τον Όμιλό μας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.