Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Για την απόπειρα αυτοκτονίας στο εξοχικό του στο Κιάτο που έκανε στο παρελθόν, μίλησε ο Ντίνος Καρύδης

Για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στο παρελθόν, μίλησε ο Ντίνος Καρύδης.
Ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, μιλώντας για την περίοδο αυτή, είπε πως «ήτανε μια κακή στιγμή της ζωής μου, και μάλιστα ο γιατρός μου είχε πει “Ντίνο η ζωή μας είναι τόοοση, γιατί εσύ θες να την κάνεις τόση;”»
1157_SMARAGDA_KARIDI_ME_TON_PATERA_TIS_NTINO_31012012.jpg
Στη συνέχεια, έδωσε και μια… «τραγουδιστή» απάντηση, λέγοντας:
«Πέφτεις σε λάθη, τι έχεις πάθει;», προσθέτοντας πως ο λόγος που το έκανε ήταν «ίσως από περιέργεια, ήθελα να δω τι γίνεται εκεί πάνω».
Nα σημειώσουμε πάντως, πως σε παλαιότερη συνέντευξή του το 2009, είχε δηλώσει πως ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, ήταν από ευαισθησία και έλλειψη υπομονής:
«Είχα κάποιους λόγους… Το έκανα μάλλον από ευαισθησία και από έλλειψη υπομονής! Ηταν ένα διάστημα που είχα προβλήματα και νομίζοντας ότι είναι άλυτα είχα αποσυναρμολογηθεί ψυχικά. Περνούσα φάση, όπως λένε… Και οι χαρούμενοι άνθρωποι μπορεί να λυγίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Τη μέρα που έκανα την απόπειρα βρισκόμουν στο εξοχικό μου στο Κιάτο και μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει γιατί και πώς πήρα την απόφαση να το κάνω. Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι ότι εκείνες τις στιγμές πέρασα και χάθηκα σ’ ένα σκοτεινό τούνελ! Εντελώς ρομποταρισμένα άρχισα να πίνω το ένα χάπι πίσω από το άλλο. Ευτυχώς που δεν ήμουνα μόνος μου στο σπίτι. Με πήγανε αμέσως στο νοσοκομείο της Κορίνθου και με προλάβανε. Οταν βρέθηκα στο «σταυροδρόμι», τρόμαξα πολύ! Ξέρεις πώς το ένιωσα; Σαν ένα ηλεκτρικό ρεύμα να με μεταφέρει από τη μια όχθη στην άλλη όχθη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.