Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Διακρίσεις αθλητών στην τοξοβολία από το Κιάτο, το Μελίσσι και το Φενεό

Σε δελτίο τύπου από τον Σκοπευτικό Όμιλο Αποφοίτων ΑΣΟΕΕ αναφέρεται: 


«Στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2015 διεξήχθη στο Ελληνικό, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας, διακρίθηκαν για ακόμα μία φορά στο ολυμπιακό και σύνθετο τόξο οι κάτωθι αθλητές του Σωματείου Σ.Ο.Α.  Α.Σ.Ο.Ε.Ε. υπό τις προπονητικές οδηγίες της Σοφίας Σκανδάλη:
  1. Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Γυναικών η Αριάδνη Χόρτη από το Μελίσσι κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.
  2. Στην αγωνιστική κατηγορία Ομαδικό Σύνθετο τόξο Ανδρών οι Σταύρος Κουμερτάς και Αθανάσιος Κωστόπουλος κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.
  3. Στην αγωνιστική κατηγορία Σύνθετο τόξο μεικτού ομαδικού ο Αθανάσιος Κωστόπουλος και η Μαρία Γιαννακοπούλου κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.
  4. Στην αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο μεικτού ομαδικού η Αριάδνη Χόρτη από το Μελίσσι  και ο Κωνσταντίνος Σταματόπουλος από το Κιάτο κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.
  5. Στην αγωνιστική κατηγορία Σύνθετο τόξο Γυναικών Α΄ η Μαρία Γιαννακοπούλου από το Φενεό κατέκτησε την τρίτη θέση και πήρε χάλκινο μετάλιο.
  6. Στην αγωνιστική κατηγορία Σύνθετο τόξο Ανδρών ο Αθανάσιος Κωστόπουλος κατέκτησε τη τρίτη θέση και πήρε το χάλκινο  μετάλλιο.
Το σωματείο της ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ και οι αθλητές του ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων για την έμπρακτη στήριξη και την ευαισθητοποίησή τους στην προσπάθεια που καταβάλουν οι Κορίνθιοι αθλητές της τοξοβολίας παρέχοντας τους αθλητικές εγκαταστάσεις για την προπόνησή τους και τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.