Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Η αντιτρομοκρατική ψάχνει συνεργούς του Ξηρού σε Αίγιο, Κιάτο και Βόρεια Ελλάδα

Η αντιτρομοκρατική ψάχνει συνεργούς του Ξηρού σε Αίγιο, Κιάτο και Βόρεια Ελλάδα

Ο Ξηρός βρίσκεται στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής


Η αντιτρομοκρατική ψάχνει συνεργούς του Ξηρού σε Αίγιο, Κιάτο και Βόρεια Ελλάδα Ο Ξηρός βρίσκεται στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής


Αξιοποιώντας στοιχεία από το κρησφύγετο του Ξηρού οι άνδρες ρτης αντιτρομοκρατικής αναζητούν τουλάχιστον δύο άτομα που θεωρούν ότι έκρυβαν τον Χριστόδουλο  Ξηρό σε τρεις περιοχές της χώρας, το γειτονικό  Αίγιο, το Κιάτο και τη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Ξηρός συνελήφθη από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας την ώρα που έβγαινε από σπίτι στην Ανάβυσσο, χωρίς να προβάλει αντίσταση.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψή του έγινε με κινηματογραφικό τρόπο: Ένας αστυνομικός έπεσε με τη μηχανή του στο οδόστρωμα επίτηδες, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του Ξηρού, που εκείνη την ώρα έβγαινε από το σπίτι πάνω σε ποδήλατο και τον πλησίασε για να τον βοηθήσει. Τότε οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τον αιφνιδίασαν και τον συνέλαβαν.
Ο ίδιος τότε είπε στους αστυνομικούς: «Ναι, είμαι ο Χριστόδουλος Ξηρός».
Ο Ξηρός βρίσκεται στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής ερευνούν εξονυχιστικά το σπίτι στην Ανάβυσσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.