Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews.com επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Κιάτο


Άγριο ξύλο και συλλήψεις στο Κιάτο!

ΚΟΡΙΝΘΙΑ 
(01/12/2014 15:06)
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Κιάτο κατά τη διάρκεια τουρνουά πολεμικών τεχνών.
Στα μισά του τουρνουά, δύο προπονητές ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και λίγα λεπτά αργότερα να έρθουν στα χέρια!
Η… σπίθα έγινε πυρκαγιά και το  «θερμό» επεισόδιο απέκτησε γρήγορα ευρεία διάσταση, αφού ενεπλάκησαν κι άλλοι αθλητές και προπονητές.
Στα αποδυτήρια αλλά και στις κερκίδες εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού, καθώς επίθεση δέχθηκε και «άμαχος» πληθυσμός.
Το τουρνουά διεκόπη άμεσα, αλλά οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για αρκετά λεπτά ακόμα και εκτός του γηπέδου, σε γειτονικό κατάστημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προέβησαν σε εκτεταμένους ελέγχους στον Ισθμό της Κορίνθου και στη συνέχεια σε προσαγωγές και συλλήψεις.
Το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews.com, η συμπλοκή είχε οπαδική διάσταση, μια και οι δύο πλευρές σχετίζονται με συνδέσμους οπαδών διαφορετικών ομάδων και στο παρελθόν είχε συμβεί κάτι ανάλογο (όχι παρόμοιας έκτασης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.