Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Συνεργασία Ζαχαριά -Σταματόπουλου σχολιασμός από αναγνώστη στην korinthiannews


ΚΙΑΤΟ: Καυστικός σχολιασμός αναγνώστη μας για τη συνεργασία Ζαχαριά -Σταματόπουλου


ΚΙΑΤΟ: Καυστικός σχολιασμός αναγνώστη μας για τη συνεργασία Ζαχαριά -Σταματόπουλου
Στο παρακάτω άρθρο αναγνώστης μας (υπογράφει ως Σικυωνιος Πολίτης) σχολιάζει πρόσφατη ανάρτησή μας με τίτλο: «Η …μαγκιά του Σταματόπουλου, …ο Ζαχαριάς …και η σιγή ιχθύος από τα στελέχη της ΝΔ στο Κιάτο!»(δείτε εδώ την ανάρτηση)
Αναφέρει λοιπόν σε σχόλιο του στην korinthiannews.gr ο αναγνώστης μας:
«Αναρτήθηκε στη Διαύγεια του Δήμου Σικυωνίων η “Ειδική Σύμβαση Εργασίας” μεταξύ Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου και Χρήστου Ζαχαριά που διορίστηκε με απόφαση Δημάρχου Γενικός Γραμματέας του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια της Δημοτικής Περιόδου.
Μια απόφαση που ναι μεν είναι νόμιμη, αλλά δεν έχει καμία ηθική νομιμοποίηση αφού η λαϊκή ετυμηγορία απεφάνθη και έστειλε τον κ. Ζαχαριά εκτός Δήμου. Τώρα ο Δήμαρχος τον ξαναφέρνει στο Δήμο, εξοφλώντας έτσι προφανώς τις ανίερες προεκλογικές συναλλαγές τους που θα χρεωθούν στις πλάτες των δημοτών με 200.000 €, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, που βρήκαμε στο τεύχος 1 της εφημερίδας του εδώ:http://www.kiato.gov.gr/enimerosi/2012-01-04-16-36-30/announcements/item/811-%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1
200.000€ στα πέντε χρόνια για τη χρησιμοποίηση Γενικού Γραμματέα από το υστέρημα των δημοτών… 200.000€ στον κ. Ζαχαριά για να υποστηρίζει τον Δήμαρχο στα διοικητικά του καθήκοντα υλοποιώντας τις αρμοδιότητες που θα του εκχωρούνται…
Τώρα λοιπόν ο κύριος αυτός θα υποστηρίζει τις πρακτικές του Δημάρχου που καυτηρίαζε προεκλογικά και θα συντονίζει με “εμπειρία, ήθος, μέτρο, αυτοέλεγχο, συνεχή ανατροφοδότηση από την κοινωνία και άοκνη διάθεση για δουλειά, για έργο, για αδιάκοπη αξιολόγηση και κρίση”… τα σκαρφαλώματα πάνω σε τραπέζια δημοτικών αιθουσών, τις δηλώσεις αμετροέπειας, αλαλαγμούς και τις στιγμές άκρατου ναρκισσισμού? η θα συντονίζει την αποθέωση του ένα στο γραφείο του δημάρχου, χώρο όπου θα συζητά με ελαφρότητα μια κλειστή ομάδα ολίγων?
Τώρα λοιπόν ο κ. Ζαχαριάς θα υποστηρίζει την “επικίνδυνη κοροϊδία του Δημάρχου” που “βουλιάζει το Δήμο οικονομικά” και θα μοιράζει δίκαια τους “λαγούς και τα πετραχήλια” μεταξύ των ψηφοφόρων και των υπηκόων?
Το δικό μου σχόλιο: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!
Υ.Γ.: (Για τους έχοντες ασθενή μνήμη Σικυώνιους πολίτες παραθέτουμε το παρακάτω χαρακτηριστικό απόσπασμα από το μήνυμα νίκης του Χρήστου Ζαχαριά που θα βρείτε εδώ: http://dimotikienotita.blogspot.gr/2010/11/blog-post_13.html)
Διαβάζουμε λοιπόν μεταξύ άλλων: «… Η ισοπολιτεία δεν είναι διαπραγματεύσιμη έννοια, αποτελεί οδηγό και φάρο της στάσης ζωής μας, της δημοκρατικής μας συνείδησης, της βαθιάς μας πεποίθησης ότι μπορούμε όλοι μαζί να εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε, για να δώσουμε ελπίδα και χαρούμενα χρώματα στον τόπο μας»
Και συνέχισε:
«Αυτή η πραγματικότητα δεν έρχεται συνοδευόμενη από συναυλιακές ευφορίες και υπερβολές. Δεν αντιμετωπίζεται με σκαρφαλώματα πάνω σε τραπέζια δημοτικών αιθουσών και δηλώσεις αμετροέπειας, αλαλαγμούς και στιγμές άκρατου ναρκισσισμού. Δεν μπορούν να απαντηθούν οι προκλήσεις της με την επίκληση διάφορων αυθεντιών.
Δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με νοοτροπίες που θέλουν το γραφείο του δημάρχου, χώρο όπου θα συζητά με ελαφρότητα μια κλειστή ομάδα ολίγων που απλώς θα αποθεώνουν τον ένα, δημιουργώντας και μεταδίδοντας πλασματική την αίσθηση παπικού κονκλαβίου.
Δεν μπορούν να απαντηθούν με εξαμηνιαίες παραιτήσεις Αντιδημάρχων που έχει καθιερώσει ο κος Σταματόπουλος. Δεν μπορούν να απαντηθούν με τον διαχωρισμό των ψηφοφόρων σε «πολίτες» αυτών που ψηφίζουν κ. Σταματόπουλο και σε «υπηκόους» σ’ αυτούς που δεν τον ψηφίζουν, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο κος Σταματόπουλος.
Δεν μπορούν να απαντηθούν με την επίκληση τίτλων όπως «Οικονομολόγος» και ταυτόχρονα να βουλιάζει το Δήμο του οικονομικά, ώστε να αναγκαστεί να πάρει δάνειο να πληρώσει τους υπαλλήλους του Δήμου του. Που τάζει λαγούς με πετραχήλια και είτε το κάνει συνειδητά, οπότε κοροϊδεύει είτε δεν έχει αντιληφθεί την πραγματικότητα όπου είναι το ίδιο επικίνδυνο».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους συνδημότες του να αποδοκιμάσουν τις παραπάνω πρακτικές και να συστρατευθούν μαζί του σε αυτή την τελική μάχη, τονίζοντας ότι η νέα πραγματικότητα απαιτεί εμπειρία, ήθος, μέτρο, αυτοέλεγχο, συνεχή ανατροφοδότηση από την κοινωνία και άοκνη διάθεση για δουλειά, για έργο, για αδιάκοπη αξιολόγηση και κρίση.
Τα συμπεράσματα στην κρίση σας…
Σικυώνιος Πολίτης»
ΣΣ. Σίγουρα το παραπάνω άρθρο του αναγνώστη μας θα σχολιαστεί αρκετά στο δήμο Σικυωνίων και αφορά την συνεργασία του Ζαχαριά με τον Σταματόπουλο!!!
Δεν σας κρύβουμε ότι αρκετά σημεία από τα παραπάνω εκθέτουν τη στάση του Ζαχαριά να συνεργαστεί με τον Σταματόπουλο! Αλήθεια πόσο θα στοιχίσει οικονομικά η παραπάνω συνεργασία στο δήμο; …Ποιος θα την πληρώσει;
Και τι θα πει ο Ζαχαριάς στους Σικυώνιους που κάποτε τον ψήφιζαν; Ότι τώρα άλλαξε γνώμη σε αυτά που έλεγε για τον Σταματόπουλο σε σημείο να συνεργάζεται μαζί του;
Κ.Ν

1 σχόλιο:

  1. Συγγνώμη Κύριε; Ποιος είστε; Ψάχνοντας το blog σας δεν βρίσκω τα ονόματα των διαχειριστών.. Άσχετα με το τι υποστηρίζεται είστε φαντάσματα που λαικίζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.