Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Φέρνουν την... Μύκονο στο Κιάτο!

Αποκλειστικές εικόνες: Φέρνουν την... Μύκονο στο Κιάτο! 


Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα και το αποτέλεσμα να είναι άψογο. Μιλάμε για αγώνα δρόμου όχι αστεία.  Οι υπεύθυνοι της γνωστής αλυσίδας «Όλα Ελληνικά» αποφάσισαν να κάνουν άλλο ένα βήμα παραπάνω. Αφού έχουν δώσει το όνομα τους σε πολλά μέρη της Ελλάδας, τώρα θα βρεθούν και στο Κιάτο. 
Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε
εικόνες από τις εργασίες που γίνονται στο νέο τους μαγαζί λίγο πριν τη μεγάλη έναρξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα σχέδια τους είναι μεγάλα. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά. Έχουν μυριστεί τις ανάγκες της εποχής αλλά και τα μέρη τα οποία ανεβαίνουν σιγά σιγά τουριστικά και θέλουν να βάλουν κι αυτοί το λιθαράκι τους.


Το Όλα Ελληνικά στο Κιάτο αναμένεται να είναι ένα μαγαζί με προδιαγραφές... Μυκόνου. Μια μεγάλη και σημαντική επένδυση του Χριστόφορου Τσιαμτσίκα και του Βασίλη Κουτονιά στον τόπο για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ειδικά αν σκεφτεί κανείς και πόσες θέσεις εργασίας θα ανοίξουν για τα νέα παιδιά της περιοχής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.