Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Στα εγκαίνια του νέου «Όλα Ελληνικά» στο Κιάτο, Διονυσία Κουκίου ανάμεσα σε πολλούς επώνυμους

Tι "τρέχει" με Κουκίου - Σπαλιάρα; 


Tι "τρέχει" με Κουκίου - Σπαλιάρα; Δείτε φωτό από κοινή τους έξοδο!
Στα εγκαίνια του νέου «Όλα Ελληνικά» στο Κιάτο, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Διονυσία Κουκίου ανάμεσα σε πολλούς επώνυμους να λικνίζεται με ένα sexy φόρεμα και μαύρες μπότες.

Ο κόσμος όχι απλά ανταποκρίθηκε στο opening αλλά κάποιοι υποχρεώθηκαν να αναβάλλουν τις κρατήσεις τους για το άλλο Σαββατοκύριακο εξαιτίας της κοσμοπλημμύρας.

Μέσα σε αυτό τον πανικό εμφανίστηκε η Πατρινή πρώην Σταρ Ελλάς που "έσκασε μύτη" στον χώρο λίγο μετά τη μία και… και άρχισε τα τσιφτετέλια. Μαζί της και ο Γιάννης Σπαλιάρας που σύμφωνα με τα κουτσομπολιά είναι το νέο ζευγάρι της Showbiz. Ο Γιάννης Σπαλιάρας που κατάγεται και αυτός από τα μέρη μας (Αχαία) ανέφερε σε δηλώσεις του, πως "δεν υπάρχει τίποτα με την Διονυσία παρά μόνο «δουλειά»".

Οι δύο τους, το τελευταίο διάστημα φωτογραφίζονται πολύ μαζί, δίνοντας το παρόν σε πολλές εκδηλώσεις και αφορμή για σχόλια.

Κάποιοι λοιπόν υπέθεσαν ότι το πολύ μαζί σημαίνει «ευρύτερα μαζί». Αν όλα αυτά είναι απλά φήμες θα επιβεβαιωθεί σύντομα… Για την ιστορία πάντως, η Διονυσία όση ώρα ήταν στο club δεν έδωσε καμία “σημασία" στον Σπαλιάρα και χόρευε μαζί με την αδερφή της.

Tι "τρέχει" με Κουκίου - Σπαλιάρα; Δείτε φωτό από κοινή τους έξοδο!Tι "τρέχει" με Κουκίου - Σπαλιάρα; Δείτε φωτό από κοινή τους έξοδο!Tι "τρέχει" με Κουκίου - Σπαλιάρα; Δείτε φωτό από κοινή τους έξοδο!Tι "τρέχει" με Κουκίου - Σπαλιάρα; Δείτε φωτό από κοινή τους έξοδο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.