Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Viohalco: Δημιουργεί εμπορικό πάρκο με εύκολη πρόσβαση από την Κόρινθο, το Κιάτο, το Λουτράκι και το Άργος

Viohalco: Δημιουργεί εμπορικό πάρκο στην Κόρινθο 


Την δημιουργία εμπορικού πάρκου, έκτασης 15.000 τ.μ. στην περιοχή της Κορίνθου, που αναμένεται να λειτουργήσει την άνοιξη του 2015 με την επωνυμία Mare West, ανακοίνωσε η Viohalco. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία: 

Αξιοποιώντας την εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων μέσω της θυγατρικής της εταιρίας Noval, ιδιόκτητη έκταση συνολικού εμβαδού 72.000 τ.μ., επί της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, θα στεγάσει ένα καινοτόμο εμπορικό πάρκο, που θα εξυπηρετεί την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου. 

Μετά την επιτυχία του εμπορικού κέντρου River West στα Δυτικά προάστια της Αθήνας, η Viohalco αναγνώρισε την ανάγκη για ένα χώρο αγορών και αναψυχής υψηλών προδιαγραφών, επενδύοντας σε μια περιοχή με εξαιρετική δυναμική ανάπτυξης, ενδιαφέροντα δημογραφικά χαρακτηριστικά και υψηλό διαθέσιμο εισόδημα, σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας. Με την εύκολη πρόσβαση που προσφέρει σε ευρύ καταναλωτικό κοινό από την Κόρινθο, το Κιάτο, το Λουτράκι και το Άργος, καθώς και την ιδανική του προβολή στη θάλασσα και σε κεντρικό οδικό άξονα, το εμπορικό πάρκο Mare West απευθύνεται σε μια υπερ-τοπική αγορά και αναμένεται να φιλοξενήσει τις καλύτερες στο είδος τους αλυσίδες λιανικής, σε συνδυασμό με αναβαθμισμένους χώρους εστίασης και αναψυχής. 

Η ανάπτυξη του εμπορικού πάρκου γίνεται με σύγχρονες προδιαγραφές, σεβασμό προς το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες, ενώ στόχος είναι η προσέλκυση των κορυφαίων μισθωτών της αγοράς. Ήδη βαίνουν προς ολοκλήρωση οι συμφωνίες μισθώσεων για το 75% του Mare West, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, κάνει το πρώτο της βήμα εκτός Αττικής μισθώνοντας κατάστημα 5.000 τ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.