Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Φιλοζωικός & Πολιτιστικός Σύλλογος « Σχέσεις Στοργής »

Φιλοζωικός & Πολιτιστικός Σύλλογος « Σχέσεις Στοργής »

ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ << ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ >> 

Ηλεκτρονική σήμανση Μια ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβουλία του συλλόγου μας
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχουν βρεθεί ζωάκια τσιπαρισμένα αλλά δεν είναι δηλωμένα και έτσι δεν μπορούμε να βρούμε σε ποιόν ανήκει, όπως επίσης κάποιος να ψάχνει το χαμένο ζωάκι του αλλά να μην μπορεί να βοηθηθεί αφού δεν το έχει καταχωρήσει.
Για τον λόγο αυτόν ο Σύλλογός μας << ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΡΓΗΣ >> σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυώνας, από σήμερα λειτουργεί ΔΩΡΕΑΝ βάση δεδομένων . Όλοι λοιπόν θα μπορούν να μας ενημερώνουν με τα στοιχεία που γράφει η πρώτη σελίδα στο βιβλιάριο υγείας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει βιβλιάριο υγείας αλλά γνωρίζετε το αρ από το τσιπάκι , θα το καταχωρίσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία, εξ άλλου εύκολα διαπιστώνει κάποιος μέσω κτηνιάτρου αν είναι τσιπαρισμένο. Έκτος από την κανονική καταγραφή, υπάρχει κατηγορία για τα χαμένα και κατηγορία για αυτά που βρεθήκαν.
Εδώ σας ενημερώνουμε ότι αυτό είναι Μια λοιπόν ιδιωτική πρωτοβουλία του συλλόγου μας για να βοηθήσουμε την κατάσταση και ΔΕΝ έχει να κάνει με την υποχρέωση σας βάσει του νόμου 4039/12 για την καταχώρηση.
Για ότι σχετικό sxeseis.storghs@mail.com η στη σελίδα μας στο fb . Φιλοζωικός & Πολιτιστικός Σύλλογος « Σχέσεις Στοργής »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.