Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Κιάτου για το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Από το διοικητικό συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Κιάτου αναφέρεται:  «Εκείνο που συνήθως συμβαίνει είναι να επισκεπτόμαστε ένα μουσείο και να φεύγουμε από εκεί  ασυγκίνητοι», Κώστας Τσιρόπουλος. Αυτό είναι το μόνο που δεν συνέβη στα πλαίσια της εκδήλωσης του Λυκείου Των Ελληνίδων Κιάτου που φιλοξενήθηκε από το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.
Άλλωστε, όταν η παράδοση συναντά τη φύση, όταν οι μαγευτικοί ήχοι ακούγονται από καταξιωμένους μουσικούς και οι  χορευτές αποδίδουν με ρυθμό τους χορούς, τότε όλα μετατρέπονται σ’ ένα φαντασμαγορικό και άκρως συγκινητικό θέαμα.
Ένα όμορφο θέαμα κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι με χορούς και τραγούδια από την ακριτική Θράκη και την Πελοπόννησο απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση «Η παράδοση στο φυσικό της περιβάλλον», η οποία  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Κιάτου ευχαριστεί θερμά τους  παράγοντες του Μουσείου, τον Παναγιώτη Λάλεζα με τους μουσικούς του, τον χοροδιδάσκαλο Αθανάσιο Μπόσγα και τους χορευτές, και κυρίως το κοινό που επιδοκίμασε την προσπάθειά τους. Με υγεία και αγάπη ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια ανταμώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.