Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων

«Την αγκαλιά του και τις πόρτες του άνοιξε ο νεοσυσταθείς «Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων (ΙΣΤ.Ο.Σ)».
Η ανάγκη για τη προσφορά στα παιδιά και τους νέους του Κιάτου και της ευρύτερης περιοχής μιας απολαυστικής , ουσιαστικής, αποτελεσματικής και υψηλού επιπέδου άθλησης και ενασχόλησης με το υγρό στοιχείο, οδήγησε μετά από πολύμηνες προσπάθειες τα ιδρυτικά μέλη του ομίλου να είναι στην ευχάριστη θέση να υποδέχονται πλέον τα παιδιά και τους νέους που αγαπούν τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα στις εγκαταστάσεις τους.
Ήδη ο ΙΣΤΟΣ είναι εξοπλισμένος με τα κατάλληλα υλικά υποδομής, αφού διαθέτει ικανό αριθμό από άρτια εξοπλισμένα σκάφη (optimist και laser), για τις ανάγκες των νεαρών ιστιοπλόων, καθώς και όλα τα απαραίτητα για την ασφάλεια τους (φουσκωτό σκάφος, σωσίβια κλπ).
Το σημαντικότερο όμως εφόδιό του είναι, η εμπειρία, οι γνώσεις και πάνω από όλα η αγάπη για τα παιδιά, που διακατέχει όλους όσοι ασχολούνται με τον ΙΣΤΟΣ και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Γιώργο Γιαβούρογλου, έναν εκ των κορυφαίων σήμερα προπονητών στην Ελλάδα.
Ελάτε να γνωριστούμε και να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να απολαύσουν τις χαρές της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας. Ελάτε να μάθετε όλα όσα θα θέλατε για το συναρπαστικό αυτό άθλημα.
Οι Ζαννής Ζαμάνος (Πρόεδρος), 
Χρήστος Πανταζής (Αντιπρόεδρος),
 Δημήτρης Χαρτσιάς (Γραμματέας), 
Μαρία Αδάμ (Ειδικός Γραμματέας), 
Γεωργία Μουστάκα (Ταμίας),
 Σοφία Δροσοπούλου ( Έφορος Αθλητισμού), 
Σάκης Καραπιπέρης (Έφορος Υλικού), 
που αποτελούν το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων 
καθώς και ο προπονητής του ομίλου Γιώργος Γιαβούρογλου σας περιμένουν.
Θα μας βρείτε στις εγκαταστάσεις μας στην οδό Καλογεροπούλου και Ιπποκράτους γωνία στο 2ο λιμανάκι, τηλ. 2742 77 2006, e-mail : istosikyon@gmail.com
Οι εγκαταστάσεις του νέου ιστιοπλοϊκού συλλόγου Σικυωνίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.