Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε η περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Σπανού σε Καστανιά, Καλλιάνους, Κεφαλάρι, Στυμφαλία

Από το γραφείο τύπου του υποψήφιου δημάρχου Σικυωνίων κ. Κ. Σπανού αναφέρεται:«Σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε η περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Σπανού σε Καστανιά, Καλλιάνους, Κεφαλάρι, Στυμφαλία.
Καταλυκτικός σταθμός  ήταν το Καίσαρι, η γενέτειρα του Κώστα Σπανού, που οι συγχωριανοί του του ετοίμασαν υποδοχή πραγματικού νικητή.
Ο Κώστας Σπανός και οι συνεργάτες του όντας σε συνεχή επικοινωνία με τους κατοίκους των περιοχών όλο αυτό το διάστημα πρότεινε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις προαναφερθείσες κοινότητες και δεσμεύτηκε προσωπικά για την άμεση επίλυση των ζητημάτων που αφορούν τις περιοχές.
Το μήνυμα από τον ορεινό και ημιορεινό όγκο του Δήμου μας αυτές τις μέρες ήταν σαφές και ΑΛΗΘΙΝΟ: οι συμπολίτες μας θέλουν να αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητα τους και γι’ αυτό εμπιστεύονται πλέον ΑΝΟΙΧΤΑ τον Κώστα Σπανό και τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ».
Όλοι εμείς ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την αμέριστη ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ και δεσμευόμαστε ότι δεν θα διαψεύσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε».

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον υποψήφιο από το Καίσαρι του Σταματόπουλου που καθάριζε τους δρόμους από τα χιόνια χωρίς να έχει χιονίσει τι έγινε τον ξεχάσαμε, και από την δική μου τσέπη πληρώθηκαν αν δεν κάνω λάθος 23.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.