Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ναι αυτό είναι το Κιάτο

Τον Αύγουστο του 2013 είχαμε μια σχετική δημοσίευση.


Απολαμβάνοντας την υπέροχη μέρα, γεμάτος φυλλάδια και κάρτες από «φιλόδοξους» υπηρέτες της δημόσιας ζωής αποφάσισα ότι είχα ανάγκη από δροσερό θαλασσινό αέρα που απλόχερα ο Δημιουργός έχει χαρίσει στη πόλη μας.
Η βόλτα μου μπροστά από τη δημοτικό μέγαρο κατέληξε στη «Παιδική Χαρά???» της πόλης εμπρός από το Δημαρχείο.
Ασυναίσθητα μου ήρθε στο μυαλό το πρόσφατο ατύχημα σε λούνα πάρκ της πρωτεύουσας- με θύμα ένα νεαρό παιδί- και η φωτογραφική μου μηχανή κατέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση.
Θεώρησα υποχρέωση μου ως πολίτης μιας πόλης που συνειδητά, ως συνταξιούχος, επέλεξα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου να γνωστοποιήσω στους συμπολίτες μου και μελλοντικούς κριτές των νέων αρχών της πόλης μας ότι θα πρέπει εκτός των προσωπικών τους «υποχρεώσεων» και «δεσμεύσεων» να εξετάζουν να αξιολογούν και να βαθμολογούν αυστηρά την ευαισθησία της δημοτικής αρχής σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των μελλοντικών πολιτών της.
Υ.Γ. Αδυνατώ να αξιολογήσω -εμπρός από την παιδική χαρά- την επικινδυνότητα των υφιστάμενων «λευκών αφρών» που προσπαθούν να «κοσμήσουν» το γαλάζιο του Κορινθιακού.
Κιάτο 7/5/2014
Μετά τιμής
Ο «Σερνάμενος»

1 σχόλιο:

  1. Μια κατάσταση περισσότερο από τέσσερα χρόνια άραγε δεν την γνωρίζει κανένας από τους διοικούντες, περιμένουν ένα ατύχημα για να πουν ήταν προγραμματισμένο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.