Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΙΜΗΝΙΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΙΜΗΝΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και ώρα 11.00 π.μ.  στην τοπική κοινότητα Κάτω Διμηνιού προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου της τοπικής κοινότητας, και υποψηφίου του συνδυασμού μας, «ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ», Αναργύρου (Τζέρυ) Δριτσόπουλου.
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση, ο πρόεδρος αναφέρθηκε λεπτομερώς σε πλήθος ενεργειών του προς τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του δήμου για την αντιμετώπιση και προώθηση ζωτικών θεμάτων του τοπικού του διαμερίσματος. Τα θέματα αυτά έθεσε εγγράφως στον δήμαρχο καθώς και στο δημοτικό συμβούλιο. Από πλευράς της δημοτικής αρχής δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση και ενδιαφέρον για τα ζητήματα της τοπικής κοινότητας και δεν πραγματοποιήθηκε κανένα έργο κατά την τελευταία τετραετία, εκτός της αγοράς χώρου επέκτασης του νεκροταφείου.
Ο απερχόμενος δήμαρχος, αν και δεν είχε κληθεί, καθώς δεν επρόκειτο για λαϊκή συνέλευση, αλλά για προεκλογική συγκέντρωση, παραβρέθηκε στην παραπάνω συγκέντρωση, αρνούμενος να δώσει την παραμικρή απάντηση στα παραπάνω ζητήματα. Για πολλοστή φορά απαξίωσε τους δημότες του Κάτω Διμηνιού, ωσάν να πρόκειται για δημότες άλλου δήμου και ευθύς αμέσως, μετά τις παραπάνω αναφορές του προέδρου της τοπικής κοινότητας, εξεμάνη, υβρίζοντας και συκοφαντώντας τους πάντες. Μοναδική απόκριση του απερχόμενου δημάρχου, αναφορικά με την αδιαφορία του για το Κάτω Διμηνιό ήταν η εξής: «Τι έκανες πρόεδρε τα χρήματα που ενυπόγραφα πήρες για τον καθαρισμό των υδραυλάκων;»!!!
Τίθενται συνεπώς τα εξής ερωτήματα:
  • Ο Δήμος και ταμείο του πραγματοποιεί έργα διά της τσέπης του δημάρχου;
  • Το μόνο «έργο» του απερχόμενου δημάρχου στο Κάτω Διμηνιό ήταν ο καθαρισμός των υδραυλάκων;

Καθίστανται πλέον σαφή τα εξής:
  • Ουδέν έπραξε η απερχόμενη δημοτική αρχή για την τοπική κοινότητα του Κάτω Διμηνιού.
  • Αδιαφόρησε πλήρως για τις εκκλήσεις των εκπροσώπων της.
  • Πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων όλες τις προτάσεις για την κατάρτιση τεχνικών προγραμμάτων της τελευταίας τριετίας για έργα στην κοινότητα.
  • Δεν επέστρεψε με έργα ούτε ένα ευρώ από τα ανταποδοτικά τέλη και τέλη παρεπιδημούντων που αποκόμιζε ο δήμος από το Κάτω Διμηνιό.
Ο απερχόμενος δήμαρχος και ο παραπαίων συνδυασμός του, αντί να απαντήσουν με αποδείξεις (αν υπάρχουν φυσικά) στην κριτική των εκπροσώπων των χωριών μας, τις τελευταίες ημέρες προβαίνουν σε προβοκάτσιες, προκλήσεις επεισοδίων σε προεκλογικές μας συγκεντρώσεις και εκστομίζουν ύβρεις και συκοφαντίες, τις οποίες ουδέποτε έχουμε συναντήσει στο παρελθόν σε εκλογικές αναμετρήσεις, δημιουργώντας ερωτήματα για την στάση τους...
Είναι προφανές ότι βρίσκονται εδώ και ημέρες σε πανικό.
Μοναδική απάντησή μας στην παραπάνω πανικόβλητη και σε κάθε περίπτωση αντιπαραγωγική για τον τόπο τακτική του δημάρχου και της «αυλής» του είναι οι θέσεις μας, το ήθος, η ποιότητα των υποψηφίων μας και προπάντων το επί πολλά έτη έμπρακτο ενδιαφέρον για τον τόπο των υποψηφίων μας και του επικεφαλής μας.
Αρνούμαστε να εμπλακούμε στα επεισόδια που προκαλεί μόνος ο παραπαίων συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου και καλούμε το σύνολο των συνδημοτών μας, χωρίς πόλωση να απομονώσει τέτοιου είδους ακραίες πρακτικές, να ενεργήσει πολιτικά και με γνώμονα μόνο το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Γραφείο Τύπου.

2 σχόλια:

  1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. καλείσθε στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου και την παρουσίαση του συνόλου του ψηφοδελτίου στο εκλογικό μας κέντρο στην οδό Κλεισθένους 26.

    Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!!!

    Μαζί θα διαμορφώσουμε το ΑΥΡΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεόδ Ζάρκος
    Είδαμε στο δελτίο τύπου της ΣΥΝΕΣΙ την αγωνιώδη προσπάθεια να καλύψει την ανυπαρξία έργου στο Κάτω Διμηνιό με προσωπική επίθεση στον Τοπικό Πρόεδρο ενώ η πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι πρόεδροι ήταν παραγκωνισμένοι στην θητεία Σταματόπουλου...το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΕ είναι ότι ερωτούν τον Πρόεδρο τί έκανε τα χρήματα που πήρε λέει για τον καθαρισμό των υδραυλάκων λίγες μέρες πριν τις εκλογές ΕΝΩ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...Αυτό απο μόνο του δηλώνει την αγωνία τους στη μοχαχική πορεία προς τη συντριβή ! Αλήθεια Κε Σταματόπουλε εσείς που έχετε και άλλες υπηρεσίες στείλει στον εισαγγελέα πως και δεν πράξατε το εύλογο ?? θα στείλετε την υπόθεση στην δικαιοσύνη ??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.