Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ενδιαφέρεται το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου για την προβολή των επιτυχιών των αθλητών του;



Ενδιαφέρεται το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου για την προβολή των επιτυχιών των αθλητών του;

ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Ενδιαφέρεται το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου για την προβολή των επιτυχιών των αθλητών του;
Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από την Πόπη Τσελέκου την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια:
«Ενδιαφέρεται πραγματικά το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου για την προβολή των επιτυχιών των αθλητών του και την προώθηση του αθλήματος στη ευρύτερη περιοχή του Κιάτου;
Δράττομαι της ευκαιρίας λοιπόν να θέσω το παραπάνω ερώτημα μετά από αναμονή τουλάχιστον 20 ημερών από την 25η Μαρτίου όπου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου το  Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας 21-25 Μαρτίου στο οποίο οι καλύτεροι αθλητές προκρίνονται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε  στην  Ιθάκη  με τις κατηγορίες Οptimist και laser 4.7 .Ο Ν.Ο. Κιατου κατέκτησε την 1η θέση στη γενική κατάταξη στην κατηγορία Οptimist ανάμεσα σε 74 αθλητές και την 3η στην κατηγορία laser 4.7 ανάμεσα σε 27 αθλητές. Κανένας λόγος, καμία δημοσίευση  καμία είδηση για τις επιτυχίες αυτές από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου.
Να προσθέσω επίσης πως όλη αυτή την περίοδο προσπαθώ να επισκεφτώ την ιστοσελίδα του ομίλου nokiatou.gr να ενημερωθώ για τα νέα του και η σελίδα δεν υπάρχει. Μάλλον το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ξεκινήσει με αρκετή όρεξη για δουλειά και για την ανάδειξη των επιτυχιών των αθλητών  του οι οποίοι  αξίζουν τα συγχαρητήρια μας .
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.