Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ



Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο ήταν ιδιαίτερα καθοριστικό για το μέλλον της κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης του Κιάτου.


Μετά την συνάντηση της πρωτοβουλίας «Ζαχαριά» , η κινητικότητα ήταν σχεδόν μηδαμινή.


Διερευνητική ήταν η προσπάθεια του Χάρη Βυτινιώτη αλλά δεν έφερε «φως».


Τις τελευταίες μέρες από πολλά στελέχη της κεντροδεξιάς του Κιάτου έπεσε στο τραπέζι το όνομα του γνωστού και δυναμικού επιχειρηματία Σωτήρη Σπηλιωτακάρα, που ήταν ήδη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Ζαχαριά.


Οι πρώτες επαφές του Σωτήρη που είναι ένας νέος ,δυναμικός και επιτυχημένος επιχειρηματίας ήταν άκρως ενθαρρυντικές.


Ο Σωτήρης Σπηλιωτακάρας με επιτυχημένη θητεία και στην αυτοδιοίκηση και στον χώρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας –στενός συνεργάτης του Βασίλη Νανόπουλου- είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Δήμου Σικυωνίων.


Δεν έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα να ακουστεί κάτι αρνητικό τόσο για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες όσο και για την πλούσια ενασχόληση του με τα κοινά.


Και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό . Χαίρει της καθολικής και μεγάλης εκτίμησης τόσο του δικού του πολιτικού χώρου που είναι ο κεντροδεξιός χώρος ,όσο και της εκτίμησης πλήθους ακόμα συμπολιτών του που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους.


Έμπειροι θεσμικοί , αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί παράγοντες με τους οποίους μιλήσαμε θεωρούν τον Σωτήρη Σπηλιωτακάρα ως τον ικανότερο από το χώρο της κεντροδεξιάς να συσπειρώσει όλα τα στελέχη που είχαν φιλοδοξίες για υποψήφιοι δήμαρχοι.


Είναι σίγουρο ότι το αποκλειστικό αυτό άρθρο μας θα φέρει γερό ταρακούνημα στα μέχρι σήμερα σχετικά ήρεμα αυτοδιοικητικά νερά του Δήμου Σικυωνίων και θα ανεβάσει κατακόρυφα το «δημοτικό θερμόμετρο» εν όψει των εκλογών του Μαΐου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.