Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο αγώνας τώρα αρχίζει λέει η Κυριακή Μαυραγάνη.

ΚΙΑΤΟ: Ο αγώνας τώρα αρχίζει λέει η Κυριακή Μαυραγάνη


Από την Κυριακή Μαυραγάνη αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της: «Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ την Κυριακή 9/3/-14 πέτυχε μια πρώτη σημαντική νίκη, επιλέγοντας μεταξύ τεσσάρων ισότιμων υποψηφίων τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου της για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.


Το κατά τα άλλα τιμητικό για μένα αποτέλεσμα της πρώτης θέσης δεν το εκτιμώ ως προσωπική νίκη. Για όλους εμάς, τα μέλη της παράταξής, που από την ίδια τη διακήρυξή μας βάλαμε ψηλά στην ατζέντα μας την αξία της συμμετοχής της βάσης σε όλες τις διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της εκλογής του επικεφαλής του ψηφοδελτίου, είναι μια περιφανής νίκη των δημοκρατικών διαδικασιών και μια απόδειξη της πίστης σε όσα διακηρύττουμε.


Ταυτόχρονα όμως είναι και μια τεράστια ευθύνη όλων μας, των τεσσάρων υποψηφίων που έχουμε δεσμευτεί να πορευτούμε ενωμένοι προς τις εκλογές, όπως και όλων των μελών της παράταξης, ώστε να φέρουμε εις πέρας νικηφόρα αυτόν τον εκλογικό αγώνα δείχνοντας στους συμπολίτες μας τη δική μας άποψη για την αυτοδιοικητική διαδικασία και συμμετοχή.


Αυτό για όλους μας είναι το μεγάλο στοίχημα και η πραγματική νίκη. Γνωρίζω ότι ο δρόμος προς τη νίκη δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και ότι όσοι υποβλέπουν την αυξανόμενη δυναμική της παράταξής μας θα προσπαθήσουν να την ανακόψουν και όχι πάντα με θεμιτά μέσα.


Η δική μας δύναμη όμως είναι οι πολίτες αυτού του δήμου, στους οποίους απευθυνόμαστε από δω και πέρα και είμαστε σίγουροι ότι θα τους έχουμε κοντά μας


Ο αγώνας μας τώρα αρχίζει.


Κυριακή Μαυραγάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.