Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΙΑΤΟΥ

 ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΙΑΤΟΥ


Είναι σαφές ότι ο οποιοσδήποτε σχεδιασμός για την ανάπτυξη της πόλης συνδέεται στενά και με τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού και του αλιευτικού καταφυγίου, ώστε να είναι σε θέση να υπηρετήσει τις ανάγκες μιας σύγχρονης κοινωνίας.
Μετά από αυτά που ακούσαμε την Κυριακή στην διαβούλευση για την αξιοποίηση του λιμένα Κιάτου και κάνοντας μια βόλτα στο αλιευτικό καταφύγιο διαπιστώσαμε ότι…

Η ιδέα της ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς να χρειάζονται καλώδια είναι ελκυστική και πολύ πρακτική αν γίνει πραγματικότητα. Στην ουσία είναι δυνατό να επιτευχθεί αυτό με τη χρήση μαγνητικών πεδίων στον αέρα. Το μαγνητικό πεδία είναι της ίδιας μορφής όπως και το Wi-Fi χωρίς να είναι επιζήμιο για την υγεία, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες (εμείς εδώ βάζουμε ένα ερωτηματικό).
Προς στιγμή η τεχνολογία του ασύρματου ηλεκτρικού ρεύματος έχει πραγματοποιηθεί μέσα σε κλειστό χώρο (πχ ένα σπίτι), αλλά στο μέλλον αυτό θα είναι δυνατό και σε ανοιχτό χώρο. Φανταστείτε ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα οποία θα φορτίζουν καθ'οδόν. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει συσκευές που φορτίζουν μπαταρίες χωρίς αυτή (η συσκευή) να χρειάζεται να είναι στη μπρίζα.

Εμείς από το 2007 έχουμε πρωτοτυπήσει, διαθέτουμε την ηλεκτρική ενέργεια στο αλιευτικό καταφύγιο Κιάτου ασύρματα, και για του λόγου το αληθές κοίταξε τις φωτογραφίες.

Γνωρίζοντας όμως την δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε το τιμολόγιο είναι χαμηλό,
δες και την απόφαση του λιμενικού ταμείου Κιάτου ΒΕΔΔΟΛΩ5-25Μ

Για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύµατος από τους χρήστες του λιµένα και του αλιευτικού καταφυγίου Κιάτου ποσό 0,20 € ανά κιλοβατώρα πλέον του ΦΠΑ.

Όσο για το νερό άφθονο και η χρέωση

Για την κατανάλωση νερού από τους χρήστες του λιµένα και του αλιευτικού καταφυγίου Κιάτου  ποσό 1€ ανά κυβικό µέτρο πλέον του ΦΠΑ.
Λόγο του ότι η επιστήμη αναπτύσσετε με πολύ γοργούς ρυθμούς και ομολογώ ότι είναι πολύ δύσκολο για εμάς τους κοινούς θνητούς να την παρακολουθήσουμε θα απευθύνω ταπεινά ένα ερώτημα στον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Κιάτου, Κύριε πρόεδρε βοηθήστε μας να κατανοήσουμε με ποιον τρόπο γίνετε η μέτρηση για την κατανάλωση ρεύματος από τους ασύρματους ρευματολήπτες και επίσης και για το νερό αφού δεν υπάρχουν μετρητές.

Και μια τελευταία ερώτηση, μήπως έχετε σχεδιάσει και κάτι άλλο πρωτοποριακό?
Παραδείγματος χάρη να παίρνουμε το νερό χωρίς μάνικα.

 Και κλείνοντας θα ήταν αγένεια να μην συγχαρούμε, να μην πούμε μπράβο δήμαρχε με τις επιλογές σου για τα αστέρια που έχεις τοποθετήσει στο λιμενικό ταμείο.



1 σχόλιο:

  1. Καλά από αυτά τα βρομόνερα θα πάρουν τα σκάφη για να μαγειρέψουν ????????????
    Μήπως γινόμαστε ρεζίλη ??????
    Υγειονομική υπηρεσία δεν υπάρχει ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.