Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Βασίλης Ζάρκος υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων

Σοβαρές πληροφορίες από τον Δήμο Σικυωνίων μιλούν για μια υποψηφιότητα έκπληξη που κανείς δεν υπολόγιζε μέχρι σήμερα, τουλάχιστον
σε μια σοβαρή της διάσταση.
Ο παλιός αντινομάρχης επί Νομαρχίας Άγγελου Μανωλάκη -ο νεαρός τότε- Βασίλης Ζάρκος, φαίνεται πως επιστρέφει δριμύτερος στα αυτοδιοικητικά της ιδιαίτερης πατρίδας του.


Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Βασίλης Ζάρκος έμενε αθόρυβος στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων στον τόπο του, αλλά  όχι και αδιάφορος.
Συζητούσε με καλούς του φίλους και πολλούς συμπολίτες του, ενημερωνόταν για τα τεκταινόμενα στο προσκήνιο  αλλά και το παρασκήνιο, αντάλλασσε απόψεις, ποτέ όμως  δεν έκανε δημόσιες δηλώσεις.
Εδώ και αρκετό καιρό σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ιδιαίτερα συμπαθής στην τοπική κοινωνία του Δήμου Σικυωνίων Βασίλης Ζάρκος, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με άλλους παράγοντες του Κεντροαριστερού χώρου και εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων στις εκλογές του Μάιου.
Μια τέτοια πολύ πιθανή εξέλιξη είναι σίγουρο ότι θα φέρει μεγάλο "ανακάτεμα της αυτοδιοικητικής τράπουλας" στην περιοχή και αναθεώρηση πολλών  συσχετισμών ακόμα και δεδομένων που υπήρχαν μέχρι σήμερα.
Κάποιοι βέβαια που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν άλλα σχέδια για την υποψηφιότητά τους, μάλλον θα χάσουν τον ύπνο τους από την σημερινή μας είδηση!
Το μόνο που μπορούμε να προσθέσουμε σήμερα είναι ότι κάποιοι θα πάνε στα χωριά τους στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.