Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

"Ξεμπλοκάρουν" τα έργα του Λιμενικού Ταμείου στο Κιάτο

Το ερώτημα μας είναι ποιος είχε μπλοκάρει τα έργα του λιμενικού ταμείου στο Κιάτο, και τώρα που τα ξεμπλοκάραμε αρχίζουν τα έργα ;
Ή αργότερα πριν τις εκλογές.


Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ο Προέδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων, κ. Σωτήρης Μενούνος,....
πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, προκειμένου να προωθήσει την αδειοδότηση των έργων που έχει προγραμματίσει το ΔΛΤ Σικυωνίων στην περιοχή ευθύνης του.
Ο κ. Μενούνος είχε διαδοχικές συναντήσεις με υπεύθυνους των αρμοδίων διευθύνσεων του Υπουργείου, τόσο πολιτικό όσο και στρατιωτικό προσωπικό, στους οποίους εξέθεσε την αναγκαιότητα εκτέλεσης των έργων, για τα οποία έχουν ήδη εκπονηθεί μελέτες από τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, έχουν ήδη ληφθεί αποφάσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου και εκκρεμούν οι εγκρίσεις του Υπουργείου για την εκτέλεσή τους.
Πρόκειται για έργα που αφορούν μεταξύ άλλων την αντικατάσταση των φθαρμένων πλακών στα παραλιακά πεζοδρόμια της πόλης, την αδειοδότηση έργων στην οδό Μιαούλη κλπ, καθώς και προγραμματικές συμβάσεις με το Δήμο Σικυωνίων.
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έχει εξασφαλίσει τις σχετικές πιστώσεις και το έργα θα υλοποιηθούν αμέσως μετά τις απαραίτητες γνωμοδοτήσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί πριν την καλοκαιρινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.