Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Aνοικτή συγκέντρωση τη Δευτέρα στο Κιάτο

Aνοικτή συγκέντρωση τη Δευτέρα στο Κιάτο


Αγαπητές Συνδημότισσες. Αγαπητοί Συνδημότες... Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε λίγους μήνες, από τις οποίες θα προκύψει η νέα Δημοτική Αρχή, που θα διαχειρισθεί τις τύχες και την πρόοδο του Δήμου μας την επόμενη πενταετία, σας προσκαλούμε σε ανοικτή συγκέντρωση τη Δευτέρα 27-01-2014 και ώρα 19οο στο κέντρο «ΜΑΛΛΙΟΣ» Πετμεζά 25.
Θα γίνει συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και θα κατατεθούν προτάσεις για το ποιες πολιτικές απαιτούνται για τη λύση τους, την αναπτυξιακή πορεία τα επόμενα πέντε χρόνια, την ενίσχυση του κοινωνικού του προσώπου στις δύσκολες εποχές που ζούμε καθώς και την προώθηση του πολιτισμού, που είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της περιοχής .
Στη συζήτηση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς και οι δημότες που πιστεύουν σε μια αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη από συμφέροντα κομματικά ή οικονομικά και που σαν κύριο γνώμονα θα έχει την πρόοδο και προκοπή του Δήμου μας. Επίσης θα συζητηθεί και η προοπτική συγκρότησης ενός δημοκρατικού, ενωτικού, δυνατού, νικηφόρου και γνήσια αυτοδιοικητικού συνδυασμού, καθώς και η διαδικασία επιλογής του αξιότερου να ηγηθεί του ανεξάρτητου αυτού συνδυασμού.
ΚΙΑΤΟ, 23.01.2014
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Θέματα για ανάρτηση >>> Kiato.press@gmail.com

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών του ιστολογίου μας, αντιθέτως, τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και όσα περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο.